Profil firmy i opinie

Poznań
Serbska 6B lok. 16
61 851 67 01
505 660 895
radoslaw@szajerski-adwokat.pl.

Opinia

Cała sprawa przebiegła bez zbędnych niespodzianek. Polecam

galileo, 20 września 2017

Opinia

Ekstraklasa.

Michał M., 11 września 2017

Opinia

Tak właśnie powinna wyglądać podręcznikowa pomoc prawna! Jestem zadowolony.

wojtek, 22 sierpnia 2017

Opinia

Profesjonalna pomoc adwokacka. Dziękuję

Kaśka, 17 lipca 2017

Opinia

Polecam każdemu wygrana na pierwszej sprawie !

Andrzej B., 10 czerwca 2017

Opinia

Godne polecenia biuro usług prawnych.

Marta , 13 maja 2017

Opinia

Profesjonalna porada prawna. Polecam kancelarię

Stanisław D., 8 maja 2017

Opinia

Adwokat Szajerski to solidna firma. Można polecać.

Rafał, 23 kwietnia 2017

Opinia

Naprawdę bardzo polecam współprace z Panem adwokatem.

Agnieszka, 28 marca 2017

Opinia

Uczciwe podejscie do klienta.

Dominik, 4 marca 2017

Opinia

Polecam tego prawnika bo to naprawdę dobry adwokat.

Seweryn, 28 lutego 2017

Opinia

Bardzo skuteczny i kompetentny adwokat.

Dariusz J., 14 grudnia 2016

Opinia

Pani adwokat posiada ogromną wiedzę. Potrafi szybko i skutecznie przeprowadzić przez skomplikowaną sprawę.

Teresa, 2 grudnia 2016

Opinia

Fachowa pomoc, w połączeniu z przystępnymi cenami.

jarek, 20 listopada 2016

Opinia

Uchronił mnie od zapłaty wysokiego odszkodowania. Polecam

Artur Z., 9 listopada 2016

Opinia

Powierzona sprawa została załatwiona. I to dla mnie najważniejsze.

Marek M., 13 października 2016

Opinia

Bardzo polecam i bardzo Pozdrawiam !!!

wdzięczna Kasia, 7 sierpnia 2016

Opinia

Z pełnym przekonaniem mogę polecić Kancelarię Pana mecenasa.

Weronika, 11 lipca 2016

Opinia

Pan adwokat spisał się w moim mniemaniu rewelacyjnie. Polecam.

Kamil, 17 czerwca 2016

Opinia

Duży profesjonalizm i zaangażowanie.

Ewa O., 27 kwietnia 2016

Opinia

Bardzo sympatyczna obsługa.

Jola K., 25 marca 2016

Opinia

Potrzebowałem pilnie pomocy prawnej. Otrzymałem ją i jestem generalnie zadowolony.

Piotr, 19 marca 2016

Opinia

Serdecznie polecam adwokata

Wiesława, 17 lutego 2016

Opinia

ok

marcelus, 25 stycznia 2016

Opinia

Po prostu super Adwokat !

Karina, 19 października 2015

Opinia

Kolega polecił mi tego adwokata w sprawie karnej. Jestem zadowolony z wyniku sprawy.

zadowolony , 21 września 2015

Opinia

Polecam tego adwokata.

Karol, 9 września 2015

Opinia

 Rekomenduje Pana Mecenasa w związku z prowadzeniem mojej sprawy rozwodowej.

Konrad K., 23 sierpnia 2015

Opinia

Sprawę wygrałam. Pan adwokat jest bardzo zabiegany ale profesjonalny i co najważniejsze skuteczny.

zosia, 11 sierpnia 2015

Opinia

Polecam tego Mecenasa. Solidny, bardzo mi pomógł w mojej sprawie rozwodowej chroniąc mnie przed alimentami od żony.

M.K., 29 lipca 2015

Opinia

Zawsze miał czas odebrać telefon i odpowiedzieć na moje pytania. Jestem zadowolony.

Sebastan M., 21 lipca 2015

Opinia

Dzięki Panu Mecenasowi było orzeczenie o winie mojego męża oraz co najważniejsze pozbawienie go praw rodzicielskich. Wreszcie zaczynam nowe życie.

WOLNA, 29 czerwca 2015

Opinia

Skorzystałam z usług tego adwokata i jestem zadowolony.

Grzegorz K., 22 maja 2015

Opinia

Ja prowadziłam u niego sprawe rozwodową i alimenty. Jest godny polecenia.

Dorota, 9 kwietnia 2015

Opinia

Konkretny człowiek, dobry prawnik.

kasa, 3 kwietnia 2015

Opinia

Fachowiec naprawdę godny polecenia.

Zenon M., 20 marca 2015

Opinia

Jestem po zakończonej sprawie z korzystnym dla mnie wyrokiem. Polecam.

K.B., 10 marca 2015

Opinia

Szybko, profesjonalnie w miłej atmosferze :)

Kacha, 24 stycznia 2015

Opinia

Mecenas Szajerski reprezentował moje interesy przed sądem gospodarczym i dzięki niemu wszystko zakończyło się pomyślnie dla mnie tak naprawdę bez mojego udziału.

Jams, 11 grudnia 2014

Opinia

Polecam.

Aśka, 29 listopada 2014

Opinia

  Mec. Szajerski pomógł mi przejść przez trudną sprawę rozwodową. Nie miałam głowy zajmować się z sądami, pismami, świadkami. Dzięki niemu ten proces był zdecydowanie mniej łatwiejszy i zakończył się w miarę bezboleśnie. Polecam!

Mariola, 23 września 2014

Opinia

Groziła mi odsiadka, przegrałem w pierwszej instancji , zmieniłem adwokata i to był mój najlepszy wybór życiowy. Pan mecenas napisał mi apelację i potem po uchyleniu poprowadził już do końca. Jestem wolnym człowiekiem. Dziękuję.

rudy, 5 września 2014

Opinia

Rozwód, podział majątku, alimenty, to wszystko profesjonalnie i bez zbędnych cyrków przeprowadził mecenas Szajerski. Można? MOŻNA!

***, 12 października 2013

Opinia

Super kancelaria. Polecam.

TTT, 16 lipca 2013

Opinia

Tak, tak, tak! Mam nadzieję, że nie będę już potrzebowała pomocy adwokata, ale gdyby, to tylko oni.

Adam, 21 maja 2013

Opinia

Adwokat Szajerski prowadził moją sprawę karną , nie powiem obawiałem się że dostanę areszt. Pan mecenas napisał apelację, dostałem zawiasy zamiast aresztu. Szacun

T.Z., 9 maja 2013

Opinia

Polecam! Szajerski wygrał moją sprawę rozwodową. Moja była żona była wściekła, bo chciała całą odpowiedzialność zrzucić na mnie. A tym razem się nie udało. Sprawiedliwości stało się zadość.

Wreszcie wolny, 3 maja 2013

Opinia

Doskonały kontakt, pan mecenas poświęca się klientowi bez reszty, odbiera telefony nawet w niedzielę. Wspaniały karnista. Prowadził moją sprawę od przesłuchań do samego końca. Dziekuję.

Maciej G., 14 kwietnia 2013

Opinia

Mec. Szajerski prowadził moją sprawę o ustalenie kontaktów z dzieckiem i o alimenty. Szczerze polecam

Brat Pit, 9 kwietnia 2013

Opinia

Najlepszy adwokat w Poznaniu:)

MINUS, 16 marca 2013

Opinia

Super człowiek, super prawnik. Polecam

zadowolona M., 13 grudnia 2012

Opinia

Byłem u wielu prawników w Poznaniu, traciłem już wiarę w ludzi . W końcu trafiłem do mecenasa Szajerskiego. Pan mecenas nie szczędził dla mnie czasu, porada trwała długo i nikt nie patrzył na zegarek. Dowiedziałem się wielu nowych rzeczy, praktycznie w godzinę przedstawił plan działania. Sprawa dla mnie zakończyła się sukcesem a ja jestem bardzo zadowolony z pracy kancelarii. Polecam.

Zbigniew, 23 września 2012

Opinia

Polecam usługi kancelarii . Jedyny minus to trudności z zaparkowaniem.

Zuza, 15 kwietnia 2012

Opinia

Pan mecenas jest osobą rozchwytywaną, ale już rozumiem dlaczego. Polecam go w 100%

t.k., 10 marca 2012

Opinia

Kompetentny i rzeczowy mecenas. Zawsze dyspozycyjny i przygotowany do sprawy. Ceny nie małe, ale proporcjonalne do jakości usługi.

Andrzej J., 13 września 2011

Opinia

Mój poprzedni prawnik to jakaś porażka! Dopiero Pan Mecenas Szajerski ruszył z moją sprawą, napisał apelację a ja wreszcie mogę zacząć normalnie funkcjonować.

Marek, 8 września 2011

Opinia

Bardzo mi pomógł. Z czystym sumieniem polecam usługi kancelarii.

S.O., 5 lipca 2011

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes