Profil firmy i opinie

Warszawa
Odkryta 48A lok. 104
782 782 078
citylawyers@wp.pl
www.citylawyers.pl
Kancelaria Radcy Prawnego Justyny Sierant

Opinia

Trudno znaleźć dobrego adwokata w Warszawie- trudna sprawa. Mi się udało. Polecam serdecznie.

Zofia, 23 września 2017

Opinia

Sprawa rozwodowa zakończona z powodzeniem. Jestem zadowolona z usług Pani mecenas.

Monia, 28 sierpnia 2017

Opinia

Pani Justyna Sierant zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Jest profesjonalna i ma bardzo merytoryczne podejście.

JoannaB., 25 lipca 2017

Opinia

Polecam. Sprawdzony człowiek.

Kinga, 22 czerwca 2017

Opinia

Bardzo OK

rafał G., 18 czerwca 2017

Opinia

jestem zadowolona z usług kancelarii. Polecam.

M.M., 20 maja 2017

Opinia

Bardzo dobra i godna polecenia prawniczka.

Stachu, 5 maja 2017

Opinia

Pani Justyna Sierant jasno przedstawia jakie są szanse w sprawie. Nie naciąga, nie obiecuje złotych gór. Realnie ocenia i przechodzi do działania. Ja jestem zadowolony.

Jakub B, 18 kwietnia 2017

Opinia

U nmnie wszystko zakonczyło się sukcesem. Polecamy Panią mecenas w 100%.

Sabina, 15 kwietnia 2017

Opinia

Polecam Panią mecenas. Ma bardzo dużą wiedzę i doświadczenie dzięki którym udało się nam wygrać sprawę.

Michał Michalak, 10 marca 2017

Opinia

Bardzo polecam. Pozdrawiam.

Kaśka, 3 marca 2017

Opinia

Kancelaria pani mecenas świadczy bardzo dobre usługi prawne . Pozdrawiam

Mandaryna, 11 lutego 2017

Opinia

Polecam kancelarię wszystkim osobą prowadzącym działalność gospodarczą.

Przemysław, 1 lutego 2017

Opinia

Dzięki profesjonalizmowi i zaangażowaniu wszystko zakończyło się sukcesem. Polecam usługi Pani Mecenas.

Konstancja, 16 stycznia 2017

Opinia

Polecam i dziękuję za udzieloną pomoc.

Danusia B., 22 grudnia 2016

Opinia

Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, Pani Mecenas wszystko rzeczowo wyjaśniła. Super porada.

Monika Mnich, 17 grudnia 2016

Opinia

Pani mecenas godna polecenia

Dada, 12 grudnia 2016

Opinia

Jeśli ktoś szuka profesjonalnej pomocy prawnej to polecam serdecznie.

Sławek, 3 listopada 2016

Opinia

Otrzymałem tam fachową pomoc prawną. Polecam każdemu.

Tomek, 8 października 2016

Opinia

Serdecznie polecamy współpracę z Kancelarią Pani Justyny Sierant.

Asia i Maciek, 2 października 2016

Opinia

Fachowa pomoc duża kultura osobista oraz zaangażowanie. Polecam goraco

Hanka Kawa, 16 września 2016

Opinia

Rewelacyjnie poprowadzona sprawa spadkowa o zachowek.

Karina, 9 września 2016

Opinia

Miejsce godne polecenia!

Manika, 4 września 2016

Opinia

Sprawa z developerem wygrana a zapowiadało się bez szans :)

Cezary , 5 sierpnia 2016

Opinia

Już dwie sprawy skończone sukcesem!

zadowolona, 13 lipca 2016

Opinia

Moja sprawa zakonczona powodzeniem.

Joanna , 23 czerwca 2016

Opinia

duża wiedza, widać że profesjonalnie podchodzą do srawy. Polecam

Filip J., 15 czerwca 2016

Opinia

Szybko poprowadzona sprawa

katarzyna sikora, 20 maja 2016

Opinia

Kancelaria reprezentuje naszą firmę od kilku lat. Polecam serdecznie.

SEBO, 21 kwietnia 2016

Opinia

Szybko i sprawnie poprowadzone sprawa spadkowa. Jestem zadowolony.

tomasz t., 16 kwietnia 2016

Opinia

Ode mnie Pani Mecenas dostje 5+ za swoje działania. Wszystkim polecam.

Kazimierz, 11 marca 2016

Opinia

Bardzo dobry, godny polecenia prawnik.

Alina O., 23 lutego 2016

Opinia

Zawsze miała cierpliwość, żeby odpowiedzieć na moje pytania. Gdy nie mogła odebrać, odzwaniała. Bardzo polecam.

Kasia m., 21 lutego 2016

Opinia

Pani mecenas przeprowadziła mój rozwód i ochroniła mnie przed alimentami dla żony. Bardzo polecam

Karol S., 15 lutego 2016

Opinia

Pni Mecenas brdzo mi pomogła w mojej sprawie.

Karo, 13 lutego 2016

Opinia

POLECAM !

Marek Sęk, 30 stycznia 2016

Opinia

Miła, profesjonalna obsługa. Polecam

Maciek G., 28 stycznia 2016

Opinia

Korzystałam dwukrotnie z usług kancelarii. Nie mam uwag.

Ewelina, 2 grudnia 2015

Opinia

Kilkakrotnie korzystaliśmy z usług kancelarii i szczerze polecamy wysoką jakość usług.

A&T, 3 listopada 2015

Opinia

Pani Justyna Sierant zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie swoim profesjonalizmem i bardzo merytorycznym podejściem do sprawy. Polecam!

Marzena K., 23 września 2015

Opinia

Bardzo ok. Polecam.

TeodoR, 27 lipca 2015

Opinia

Profesjonalna, rzeczowa a przede wszystkim terminowa obsługa prawna. Pani Justyna odpowiada na maile, smsy, oddzwania. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy.

Zima, 16 lipca 2015

Opinia

Mogę podzielić się opinią i polecić usługi kancelarii mecenas Sierant. Korzystałem z usług w sprawie przeciwko byłemu pracodawcy o bezpodstawne zwolnienie. Udało się ją wygrać i uzyskać konkretną kasę, a o to mi chodziło

Marszałek, 5 maja 2015

Opinia

Bardzo profesjonalna, rzetelna i miła obsługa. Kontakt do Kancelarii miałem z polecenia i ja również będę tę Kancelarię polecał.

Kamil Wenda, 4 marca 2015

Opinia

Pani Justyna Sierant zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie swoim profesjonalizmem i bardzo merytorycznym podejściem do sprawy. Polecam!

Tomasz Orciusz, 11 lutego 2015

Opinia

Pani Justynie Sierant zleciłem już kilka spraw mojej spółki. Jak do tej pory nie zawiodłem się. Szybko, profesjonalnie, z poszanowaniem wspólnego czasu.

Mieczysław W., 20 listopada 2014

Opinia

Pracę i zaangażowanie kancelarii Pani Justyny Sierant oceniam na piątkę. Z wszystkich powierzonych przeze mnie spraw Kancelaria wywiązała się wzorowo. Poleciłem tą współpracę kilku innym kolegom i również są zadowoleni. BRAWO!

firma, 9 listopada 2014

Opinia

Bardzo fachowa obsługa. Polecam!

zuz, 24 października 2014

Opinia

Polecam, świetna Kancelaria.

zuz, 24 października 2014

Opinia

Jestem osobą starszą, która nie orientuje się w dzisiejszym prawie. Do Kancelarii trafiłam z polecenia. To nie były skomplikowany sprawy, ale Kancelaria pomogła mi w sporządzaniu i złożeniu pism i wniosków. To pomogło mi pewne sprawy doprowadzić do końca. Dziękuję.

Elżbieta , 19 września 2014

Opinia

Świetna obsługa prawna. POLECAM.

K.M., 12 września 2014

Opinia

Jestem bardzo zadowolony z tej Kancelarii. Polecam.

A&A, 5 września 2014

Opinia

Szybko, profesjonalnie, rzeczowo. Polecam

Dziewczyna Szamana, 13 lipca 2014

Opinia

Świetne podejście do klienta, duży profesjonalizm. Mi się podobało.

Orzeł, 4 października 2013

Opinia

Miałam duże szczęście, że trafiłam do tej Kancelarii. Miałam już wcześniejsze doświadczenia z kilkoma tak zwanymi Kancelariami w mieście i powiem szczerze, że traciłam już nadzieję. Poszukiwałam kompetentnej, sprawnej i rzeczowej osoby, która kompleksowo zajmie się sprawami mojej firmy. Szanując nasz wspólny czas, Pani Justyna w sposób profesjonalny zajęła się sprawami prawnymi mojej firmy. Jak najbardziej polecam.

Katarzyna Gałązka, 12 września 2013

Opinia

Moją sprawą spadkową zajęła się właśnie ta Kancelaria. Obsługa sądowa trwała niecały rok. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Profesjonalnie i w miarę szybko.

Janusz, 4 września 2013

Opinia

Kancelaria godna polecenia.

B.B, 15 maja 2013

Opinia

Może to i prosta sprawa spadkowa, ale przeprowadzona praktycznie bez mojej obecności. Pełen szacunek do Pani Justyny.

Zuza K., 5 lutego 2013

Opinia

Gdyby nie Kancelaria miałbym ogromne problemy finansowe. Udało się!

zadowolony, 15 kwietnia 2012

Opinia

Dla każdego, nawet zwykłego szaraka z bloku Pani Justyna poświęciła więcej czasu niż się spodziewałem. Otrzymałem wystarczającą poradę, by załatwić wszystkie moje sprawy.

Paweł, 10 marca 2012

Opinia

Solidność, rzeczowe podejście do sprawy, przebojowość. Super!

Tomasz , 3 grudnia 2011

Opinia

Bardzo bałam się sprawy dotyczącej odszkodowania, nawet miałam odpuścić już tą sprawę. Byłam zmęczona ilością dokumentów i przerażona, że nie uda mi się ogarnąć wszystkich zawiłości. Teraz już wiem, że te wątpliwości były zbędne, ponieważ spotkałam wspaniałą i profesjonalną Panią Justynę. Sposób w jaki podeszła do mojego problemu, był bardzo profesjonalny. Praktycznie nie musiałam angażować się w żadne rozgrywki z ubezpieczycielem. Wprawdzie trwało to ponad pół roku, ale wszystkie trudności wynikały z problemów zupełnie nie związanych z kancelarią. Bardzo, bardzo polecam.

Krystyna, 24 stycznia 2011

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes