Profil firmy i opinie

Warszawa
Michała Spisaka 74
506 145 460
512 468 817
b.sobolewski@adwokatsobolewski.pl

Opinia

Polecam w sprawach rozwodowych oraz spadkowych. Fachowa obsługa i pełen profesjonalizm.

Anna , 13 kwietnia 2015

Opinia

Jestem bardzo zadowolony z tej Kancelarii. Polecam.

Jarek, 17 marca 2015

Opinia

Profesjonalne podejście, ogromna wiedza i 100% skuteczności – polecam!

donatan, 30 grudnia 2014

Opinia

Bardzo dobry prawnik.

kasia G., 29 listopada 2014

Opinia

Konkretny człowiek, który wie jak załatwić sprawę. Absolutnie polecam.

Weronika, 23 października 2014

Opinia

Miałem sprawę z ubezpieczycielem po wypadku komunikacyjnym w którym zostałem mocno poszkodowany. Na pieniądze czekałem miesiącami. Postanowiłem udać się po poradę do prawnika. Kancelaria Sobolewski jeszcze w drodze negocjacji uzyskała dla mnie pokaźną sumę pieniędzy. Jestem wdzięczny całemu zespołowi.

Michał, 28 marca 2014

Opinia

Sprawę spadkową wygrałem bez problemu. Profesjonalizm, doświadczenie i cel osiągnięty.

Paweł, 3 grudnia 2013

Opinia

Jestem bardzo zadowolona z usług tej kancelarii.

M.M., 17 października 2013

Opinia

Kancelaria Bartosza Sobolewskiego prowadzi kompleksową obsługę prawną mojej firmy. Współpracujemy już jakiś czas i nigdy się jeszcze nie zawiodłem. Jest pewny siebie, konkretny i posiada dużą wiedzę prawniczą. Mimo wielu klientów, znajduje czas i nawet jeżeli nie odbiera telefonu zawsze oddzwania.

A&S, 12 października 2013

Opinia

dobra i fachowa obsługa

Marcin, 9 maja 2013

Opinia

Świetna obsługa prawna. POLECAM.

Dariusz, 3 kwietnia 2013

Opinia

Sprawa rozwodowa. Otrzymałam numer telefonu do pana Mecenasa od kolegi. Warto było. Pan Bartosz wytłumaczył mi wszystko, pomógł wypisać wszystkie potrzebne dokumenty, opowiedział jak będzie wyglądała rozprawa i co może się wydarzyć. Dzięki temu czułam, że nic nie może mnie zaskoczyć. Sprawa rozwodowa zakończona winą eksmęża, dzieci zostały przy mnie,alimenty na dzieci spore. Jestem bardzo zadowolona.

doświadczona, 12 grudnia 2012

Opinia

Dobra kancelaria. Polecam.

www, 24 września 2012

Opinia

Rozwód przeprowadzony bez zbędnych problemów. POLECAM.

Tomek, 23 września 2012

Opinia

Mecenas Sobolewski prowadził moją sprawę. Moja była żona zażądała dla siebie ogromnych alimentów. Byłem ogromnie wzburzony, ale pan mecenas bardzo spokojnie i rozsądnie podszedł do sprawy. Ostudził moje emocje i wytłumaczył wszystkie zawiłości. Jestem pod ogromnym wrażeniem Sprawa zakończyła się nieorzekaniem o winie i brakiem alimentów. Polecam

Aleksander Wielki, 23 września 2012

Opinia

Pan Mecenas Bartosz Sobolewski to wspaniały człowiek, w pełni zaangażowany, doświadczony, kompetentny, kontaktowy, uczciwy, rzetelny. Po prostu pełen profesjonalizm! Zawsze i wszędzie będę Pana Mecenasa głośno polecać jako rewelacyjnego Adwokata! Serdecznie dziękuję za wszystko!

Małgorzata J-K, 23 września 2012

Opinia

Pan mecenas Bartosz Sobolewski to doświadczony, kompetentny, kontaktowy, uczciwy, rzetelny człowiek.

Stokrotka, 12 sierpnia 2012

Opinia

Duża pomoc przy rozwodzie, dobre alimenty. Polecam wszystkim osobą szukającym dobrego prawnika

K.L., 17 marca 2012

Opinia

Pełen profesjonalizm i dobra współpraca.

Ludmiła, 2 grudnia 2011

Opinia

Kontakt otrzymałem od kolegi , który również się rozwodził. Sprawa przebiegła w miarę szybko i nawet sprawnie. Polecam innym.

Romek, 2 kwietnia 2011

Opinia

Polecam profesjonalną obsługę kancelarii, w moim przypadku w zakresie prawa spadkowego.

Anna , 23 stycznia 2011

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes