Profil firmy i opinie

Warszawa
Wilcza 56 lok. 5
666 289 389
wioletta.szewczak@gmail.com
Kancelaria Prawna Wioletty Szewczak

Opinia

Dobra kancelaria.

zuzi, 24 września 2017

Opinia

W kontakcie bardzo serdeczna i wspierająca. Merytorycznie bardzo dobrze przygotowana. Jestem zadowolona

Emilia, 22 września 2017

Opinia

Potrzebowałem pilnie pomocy prawnej. Pani Mecenas pomogła mi w podjęcieciu odpowiedniej decyzji. Dziękuję

_antek, 11 września 2017

Opinia

Godny polecenia prawnik.

Doro, 8 sierpnia 2017

Opinia

Ma dużą wiedzę zarówno teoretyczną jak i praktyczną. Sprawy doprowadza do końca, bez opieszałości. Z czystym sumieniem polecam.

Marek Grab., 5 lipca 2017

Opinia

Jestem bardzo zadowolony z wyniku mojej sprawy! POLECAM!!!

Jarek G., 2 lipca 2017

Opinia

Jako firma jesteśmy zadowaleni z obsługi prawnej Kancelarii.

Marek Z., 16 czerwca 2017

Opinia

Rzetelna, oczytana w przepisach prawnych, bardzo pomocna w mojej sprawie. Jestem zadowolona z rad Pani prawnik.

JOANNA K., 8 maja 2017

Opinia

Sprawa spadkowa zończona pomyślnie.

Maciej K., 19 marca 2017

Opinia

Miła atmosfera i pełen profesjonalizm polecam.

TOMASZ, 19 lutego 2017

Opinia

Pani prawnik posiada wielkie wyczucie sprawy. Trudny temat zakończył się dokładnie jak powiedziała.

Marian, 10 stycznia 2017

Opinia

Korzystałam z usług kancelarii w zakresie sprawy o kontakty mojego byłego męża z córką. Jestem zadowolona.

Dorota, 3 grudnia 2016

Opinia

Profesjonalnie podchodzi do sprawy i cenowo wypada nie najgorzej.

Kasiunia, 11 listopada 2016

Opinia

Polecam Panią prawnik, fachowa porada prawna w rozsądnej cenie.

Zdzisława, 21 października 2016

Opinia

Dziękuję i polecam usługi Kancelarii wszystkim tym którzy potrzebują pomocy i uczciwego potraktowania.

Milena, 12 września 2016

Opinia

Pozytywna opinia

Emilia G., 11 września 2016

Opinia

*****

nikuś, 29 sierpnia 2016

Opinia

Profesjonalizm, zaangażowanie w sprawie, empatia. Gorąco polecam wszystkim.

Alina B., 26 lipca 2016

Opinia

Szczerze polecam współpracę z Panią Wiolettą. Bardzo uczciwy człowiek, który rzetelnie wykonuje swoją pracę.

Kasia, 17 lipca 2016

Opinia

Polecam i dziękuję za udaną pomoc w mojej sprawie.

Kasia Soch., 11 czerwca 2016

Opinia

Jestem zadowolany ze współpracy z Panią prawnik Szewczak.

Mariusz, 4 czerwca 2016

Opinia

Bardzo kompetentna, solidna i uczciwa prawniczka. Ja jestem zadowolona.

Asiunia, 19 maja 2016

Opinia

Bardzo dobra, godna polecenia prawniczka.

Julia, 14 maja 2016

Opinia

Kancelaria rzeczywiście godna polecenia.

Mariolka, 19 kwietnia 2016

Opinia

Polecam w sprawach odszkodowawczych

Jacek, 10 marca 2016

Opinia

Wyjątkowo dobry specjalista w prawe cywilnym.

Jarek, 6 marca 2016

Opinia

Sprawa przybrała zupełnie inny obrót niż u poprzedniego adwokata i zakończyła się korzystnie dla mnie.

Darusz J., 17 lutego 2016

Opinia

Skuteczny fachowiec, super kontakt i rzetelne prowadzenie sprawy. Polecam z czystym sumieniem.

Andrzej, 24 stycznia 2016

Opinia

Pani mecenas zna się na rzeczy i jest bardzo konkretna. Super!

Joasia, 15 stycznia 2016

Opinia

Polecam, bardzo dobry Prawnik

T.M., 5 stycznia 2016

Opinia

Orzeczona wina męża, solidne alimenty . Życzę każdemu takiej sprawy rozwodowej.

Dorota, 21 grudnia 2015

Opinia

Jestem bardzo zadowolony z całości współpracy w mojej sprawie karnej. POLECAM!

Rudy, 15 grudnia 2015

Opinia

Bardzo mądra kobieta z dużym doświadczeniem. Solidna, profesjonalna.

mila, 24 listopada 2015

Opinia

Szybkie załatwienie sprawy o odszkodowanie przeciwko firmie ubezpieczeniowej, która oczywiście chciała mnie oszukać. Dzięki pracy pani mecenas uzyskałem całe należne mi pieniądze. Polecam.

Kornel, 4 listopada 2015

Opinia

Korzystałam z doradztwa pani Mecenas. Bardzo kompetentna osoba i konkretna porada w rozsądnej cenie i szybkim terminie.

L.L., 25 października 2015

Opinia

Nie miałam wcześniej żadnych doświadczeń z adwokatami ani żadnymi innymi prawnikami. Do kancelarii trafiłam z polecenia znajomej, która również procesowała się z firmą ubezpieczeniową. Polecam usługi kancelarii jako bardzo skuteczne, a osobę Pani Wioletty jako bardzo miłej i dobrze zorganizowanej osoby, która wie, jak poprowadzić całą sprawę i zakończyć ją po myśli klienta.
Wystarczy umówić się na wstępne spotkanie, żeby się zorientować, że w tej kancelarii poważnie traktują klienta.

Alicja, 13 sierpnia 2015

Opinia

Miła Pani Mecenas i wie jak skutecznie zająć się sprawą. Cały czas byłem na bieżąco z informacjami, co się dzieje w sprawie i jak wyglądają moje opcje. Sprawa zakończyła się bardzo dobrym orzeczeniem więc polecam usługi.

Pan, 2 sierpnia 2015

Opinia

Dzięki kompetencji i doświadczeniu Pani Wioletty moja sprawa nie musiała trafić do sądu za co bardzo, bardzo dziękuję. Polecam.

Agnieszka, 10 lutego 2015

Opinia

Miałem sprawę z zakresu prawa karnego. Dzięki Pani Adwokat sprawę umorzono a ja odzyskałem spokój. Polecam.

K.B., 12 marca 2014

Opinia

Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i dążenie do celu. Sprawa wygrana. Polecam

Zosia, 8 marca 2014

Opinia

Kontakt z Panią Mecenas to wyjątkowe przeżycie. Zalicza się do tych osób, które są stanowcze, kompetentne a do tego przemiłe. Sprawa załatwiona szybko i skutecznie.

Kasia z Warszawy, 2 lutego 2014

Opinia

Szybko, profesjonalnie, z poszanowaniem wspólnego czasu. Dziękuję za zaangażowanie.

Andrzej B., 9 grudnia 2013

Opinia

Pani pomogła mi w sporządzaniu i złożeniu pism i wniosków. Nie będę się rozpisywał, po prostu pełen profesjonalizm.

Tomasz , 6 grudnia 2013

Opinia

Zawsze można się dodzwonić i szybko umówić. Koszty może nie małe, ale za to sprawa wygrana a to najważniejsze.

Joanna K., 2 grudnia 2013

Opinia

Jeżeli ktoś pragnie się szybko i bezboleśnie rozwieść to polecam Panią Mecenas :)

Wolna, 12 października 2013

Opinia

Mogę powiedzieć,że trudna sprawa zakończyła się dobrym dla mnie rezultatem. Pani prawnik to profesjonalistka. Współpraca przebiegała bez zarzutu. Polecam.

K.M., 3 października 2013

Opinia

Sprawy załatwione pozytywnie. Polecam

Michał, 12 marca 2013

Opinia

Korzystałem z usług kancelarii w wygranej sprawie przeciwko ubezpieczycielowi. Pełen profesjonalizm i szybkie (na ile to w ogóle realne w Polsce) załatwienie sprawy. Duża wiedza i doświadczenie pani mecenas które przekładają się na pewność siebie i bardzo dobre reprezentowanie mnie w sprawie. Polecam.

Adrian, 31 stycznia 2013

Opinia

Sprawa rozwodowa to istny koszmar, bałam się przejść przez ten trudny dla mnie czas. Otrzymałam numer telefonu do pani mecenas od kolegi. Warto było. Pani Wioletta wytłumaczyła mi wszystko, pomogła wypisać wszystkie potrzebne dokumenty, opowiedziała jak będzie wyglądała rozprawa i co może się wydarzyć. Dzięki temu czułam, że nic nie może mnie zaskoczyć. I tak się stało. Sprawa załatwiona i do tego nie boli :)

Calineczka, 13 listopada 2012

Opinia

Moja sprawa była trudną sprawą karną. Nie ukrywam, że byłem winny. Spodziewałem się długiego wyroku. Szukałem w Warszawie dobrego prawnika, panią mecenas polecił mi kolega, który miał podobną sprawę karną. Może nie uniknąłem kary, ale wyrok nie był tak surowy jak się spodziewałem. Dziękuję.

Broda, 12 listopada 2012

Opinia

Pani Wioletta Szewczak prowadzi sprawy mojej firmy. Dokumenty dostarczane są zawsze na czas , terminy spotkań zawsze dostępne, sprawy rozwiązywane bez zarzutu. Prawnik godny polecenia.

Marcin Domagała, 20 września 2012

Opinia

Bardzo sprawna i żetelna specjalistka. Wręcz zadziwiła mnie staranością z jaką kompletowała wszystkie dokumenty i pewnie tylko dzięki temu udało mi się ogarnąć bałagan jaki niestety przeważnie panuje w moich papierach.

Kamil, 27 stycznia 2012

Opinia

Nie ukrywam, że byłem winny. Spodziewałem się długiego wyroku. Szukałem w Warszawie dobrego prawnika, panią mecenas polecił mi kolega, który miał podobną sprawę karną. Może nie uniknąłem kary, ale wyrok nie był tak surowy jak się spodziewałem. Dziękuję.

Tomasz , 9 grudnia 2011

Opinia

Dzięki pomocy Pani Wiolecie wygrałam sprawę o alimenty. Zostałam profesjonalnie poprowadzona. Od samego początku otrzymałam profesjonalne rady. POLECAM.

Kasia G., 2 grudnia 2011

Opinia

Pani Szewczak zgodziła się prowadzić moją sprawę w rozsądnej cenie. Sprawę wygrałem, wszystko załatwione pomyślnie. Polecam.

wrona, 20 sierpnia 2011

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes