Profil firmy i opinie

Warszawa
Kobielska 23 lok. 220
668 113 361
505 730 314
biuro@lawmore.pl
www.lawmore.pl

Opinia

Dla mnie to nie 5+, ale sama DYCHA! Gratuluję zapału i najlepszych rezultatów.

MAC, 30 września 2015

Opinia

Polecam.

M.M., 22 września 2015

Opinia

Bezmiar wiedzy i umiejętności z dziedziny prawa i biznesu. Słyszałem, że prowadzą również szkolenia.

w, 9 sierpnia 2015

Opinia

Polecam wszystkim, którzy związani są z branżą fashion.

Laila, 13 lipca 2015

Opinia

Nieocenione wsparcie do mojego biznesu! Lawmore to kopalnia wiedzy z dziedziny prawa i marketingu. Pomogli mi rozwiać wiele moich wątpliwości i odpowiedzi na pytania, na które nie potrafiłem znaleźć odpowiedzi . Odkąd korzystamy z pomocy Lawmore moja firma zaczęła prężnie się rozwijać. Młodość, świeżość, zaangażowanie. Takimi ludźmi, chciałbym się otaczać zawsze.

Konrad D., 16 czerwca 2015

Opinia

Profesjonalni doradcy biznesowi i prawni – wiem bo sprawdziłem. Szczególnie polecam rozwijającym się młodym firmom bo mają w miarę dostępne ceny.

WAWA, 1 czerwca 2015

Opinia

Lawmore wymiata! :)))

Ama, 9 maja 2015

Opinia

Nieocenione wsparcie prawne. Super kontakt. Polecam.

Kasica, 28 kwietnia 2015

Opinia

Kreatywni, młodzi ludzie nastawieni na sukces. Świetne wsparcie prawne dla mojej małej firmy. Polecam

Kamil s., 13 kwietnia 2015

Opinia

W końcu młode, nieznane jeszcze firmy mogą liczyć na wsparcie prawne! Świetnie współpracujący zespół, polecam.

Dominika, 14 marca 2015

Opinia

Polecam wszystkim, którzy chcą stworzyć swój sklep a nie bardzo wiedzą jak się uporać z całą biurokracją. Firma młoda, ale działająca z pasją i zaangażowaniem. Odpowiadają na wszystkie pytania, wspierają pod względem merytorycznym, ale i energetycznym. WOW !

sklep, 4 marca 2015

Opinia

Udowodnili, że że prawnik może mówić zrozumiałym i ciekawym językiem. Tłumaczą zawiłości prawne w prosty i do tego ciekawy sposób. Są otwarci i skupieni na kliencie. Nie ukrywają, że specjalizują się w konkretnych obszarach. Podoba mi się.

Salwador, 29 stycznia 2015

Opinia

Kreatywni młodzi ludzie. Świetny zespół, świetna kawa, super wyniki. POLECAM!

Monia K., 11 grudnia 2014

Opinia

Lawmore obsługuje moją firmę od wielu miesięcy. Pisze i analizuje kontrakty, zajmuje się umowami z pracownikami a przede wszystkim dba o interesy mojej firmy. Bardzo szanuję ich biznesowe i profesjonalne podejście do tematów mojej firmy.

shop, 9 grudnia 2014

Opinia

Jestem młodą projektantką, która nie bardzo odnajduje się w świecie biznesu i marketingowych zawiłości. Zawsze chciałam, żeby moje małe dzieła sztuki miały szanse trafić do klientów w całej Polsce, ale nie miałam na tyle wiedzy i odwagi żeby samodzielnie zająć się tym przedsięwzięciem. Lawmore poleciła mi koleżanka i za to dziękować jej będę zawsze. Zajęli się mną fajni, zdolni ludzie, którzy z wielką empatią podeszli do do takiej ignorantki biznesowej jak ja:) Od kilku miesięcy mam swój sklep. Lawmore pomaga spełniać marzenia. DZIEKI.

Mimi, 29 listopada 2014

Opinia

Fajne biuro, bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście do sprawy.

Paweł, 21 listopada 2014

Opinia

Znają specyfikę branży a to pomaga w sprawie. Dla tych którzy, muszą zawalczyć o siebie w świecie mody. Polecam.

, 19 października 2014

Opinia

Jacy fantastyczni ludzie! Dzięki „LAWMORE” .

Młody wilk, 21 września 2014

Opinia

Dzięki „LAWMORE” .

P&B, 20 września 2014

Opinia

Polecam, na pewno jeszcze skorzystam z ich pomocy.

Joanna K., 21 lipca 2014

Opinia

Pełen profesjonalizm, młoda ambitna ekipa. Polecam wszystkim współpracę z Lawmore.

Kaśka, 18 lipca 2014

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes