Profil firmy i opinie

Poznań
Tylne Chwaliszewo 25 lok. B.2.2.1
61 852 28 09
biuro@siuda-filipowski.pl

Opinia

Jestem zadowolony

S., 3 września 2015

Opinia

Polecam i dziękuję za pomoc. Wbrew pogłoskom nie możliwe jest wywalczenie władzy rodzicielskiej przez mężczyznę.

Dumny tatuś, 23 sierpnia 2015

Opinia

Kilkakrotnie korzystałem z usług kancelarii i szczerze polecamy wysoką jakość usług.

Iga, 22 marca 2015

Opinia

Polecam. Zakładaliśmy spółkę z kapitałem zagranicznym i kancelaria poprowadziła nas krok po kroku przez matrix obowiązków biurokratycznych. Polecam szczególnie do skomplikowanych operacji!

Piotr, 13 marca 2015

Opinia

Powiem szczerze że miałem trudności w doborze konkretnej kancelarii. Nie znalazłem zbyt wiele opinii w internecie ale kancelarię tę polecił mi znajomy. Sprawa dotyczyła spadku a ja nie miałem zbyt wielu funduszy żeby zapłacić prawnikowi. Udało się dogadać. Sprawę udało się wygrać i każdy jest zadowolony. I tak trzymać. Jeżeli będę miał kiedyś podobny problem na pewno zwrócę się do tej kancelarii.

Dominik, 19 listopada 2014

Opinia

piątka

piątka, 16 września 2014

Opinia

Polecam.

Jerzy, 14 września 2014

Opinia

Rozwodziłam się dwa razy i muszę powiedzieć, że za każdym razem nie jest to miłe przeżycie. Dzięki mecenasowi mogłam liczyć na szybki i bezbolesny rozwód bez orzekania o winie. I o to chodziło.

znów wolna, 23 czerwca 2014

Opinia

W kancelarii SIUDA,FILIPOWSKI I PARTNERZY otrzymałam pełną poradę w sprawie o rozwód jak również w sprawie o podział majątku. Mimo iż sprawa trwała dłużej niż się spodziewałam to mogłam liczyć na profesjonalizm i wsparcie Pana mecenasa za co bardzo dziękuję.

j., 13 czerwca 2014

Opinia

Jestem zadowolony ze współpracy.

Seba, 14 maja 2013

Opinia

Profesjonalny, zawsze przygotowany, konkretny adwokat.

Zdzisław, 12 maja 2013

Opinia

Polecam pana Mecenasa. Doradził mi w sprawie alimentów. Dobrze przygotowała mnie do sprawy. Jeszcze raz dziękuję.

Matka, 18 kwietnia 2013

Opinia

Rzetelność, kreatywność, bardzo dobry kontakt i olbrzymia wiedza korzystałam z usług, polecam.

Emila, 18 grudnia 2012

Opinia

Dobry standard obsługi, dobre terminy . Kancelaria godna polecenia.

g, 28 listopada 2012

Opinia

Szybko, profesjonalnie z poszanowaniem wspólnego czasu.

Michał K., 12 października 2012

Opinia

Miły Pan Mecenas skutecznie zajął się moją sprawą. Byłem w ciągłym kontakcie z mecenasem i na bieżąco z informacjami, co się dzieje w sprawie i jak wyglądają moje opcje. Sprawa zakończyła się dobrym orzeczeniem.

Konrad, 12 kwietnia 2012

Opinia

Pan Mecenas jest osobą bardzo serdeczną. Ma ogromne doświadczenie i profesjonalne podejście do problemu. Obecnie zakończył mi sprawę o podział majątku. Sprawa zakończona dla mnie bardzo pozytywnie. Polecam.

Katarina, 2 grudnia 2011

Opinia

Polecam, świetna Kancelaria.

D>D, 18 września 2011

Opinia

Profesjonalni doradcy prawni.Polecam.

Grażyna, 23 czerwca 2011

Opinia

Pan mecenas Siuda pomogł mi w sprawie z zakresu prawa karnego. Pozdrawiam serdecznie.

wolny, 23 kwietnia 2011

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes