Profil firmy i opinie

Warszawa
Filtrowa 30 lok. 24
22 402 03 47
602 224 040
kancelaria@zakiewicz.pl
www.zakiewicz.pl

Opinia

Pani Adwokat Paulina Drzazga-Poproch bardzo rzetelnie podeszła do mojej sprawy co zmobilizowało ubezpieczyciela do działania. Wcześniej byłem kompletnie ignorowany przez ubezpieczyciela i dopiero po interwencji Pani Pauliny otrzymałem pieniądze za uszczerbek na zdrowiu. Polecam wszystkim.

Stanisław Dź.., 29 listopada 2015

Opinia

Nie będę się rozpisywał . Korzystałem z usług kancelarii i jestem zadowolony.

Marcin G,, 27 kwietnia 2015

Opinia

Profesjonalnie, rzeczowo, sprawnie a co najważniejsze skutecznie.

Krzysztof K., 3 marca 2015

Opinia

Rekomenduję tę kancelarię jako profesjonalną, rzeczową i skuteczną.

Sebastian Mądry, 23 lutego 2015

Opinia

Niezawodna obsługa prawna, terminowość i profesjonalizm. Polecam.

zzzzzz, 22 lutego 2015

Opinia

Jestem bardzo zadowolony z tej Kancelarii. Polecam.

Anonim, 18 grudnia 2014

Opinia

Polecam, pełen profesjonalizm!

Kinga Solina, 29 listopada 2014

Opinia

Sprawa wygrana i to mi wystarczy. Pieniądze nie małe, ale było warto.

Adam, 11 listopada 2014

Opinia

Pełen profesjonalizm i dobra współpraca. Wszystkie pisma pisane na czas. Szybki i stały kontakt. Sprawa wygrana. Polecam

zadowolony, 11 października 2014

Opinia

Kancelaria ta pomogła mi w sprawie odszkodowania z tytułu niezgodnego z prawem rozwiązania stosunku pracy. Współpraca przebiegała bez zarzutu. Zostałam profesjonalnie przygotowana na wszystkie ewentualne scenariusze.

Niesłusznie zwolniona, 19 września 2014

Opinia

W 100% polecam kancelarie Żakiewicz. Ja współpracowałem w szczególności panią mecenas Paulina Poproch. Bardzo polecam panią mecenas. Jest ambitna, konkretna i bezprecensowa. To bardzo pomaga w dążeniu do wyznaczonego celu. Pozdrawiam.

Anonim, 12 września 2014

Opinia

Dobra kancelaria. Polecam.

Małgorzata, 4 września 2014

Opinia

Pani Paulina jest osobą profesjonalną i rzetelną, posiada bogate doświadczenie.Dziękuję.

bebe, 6 czerwca 2014

Opinia

Przyjazna kancelaria.

ola, 8 marca 2014

Opinia

Zamiast dużego wyroku dzięki Żakiewicz adwokaci udało mi się dostać dozór.

big, 16 lutego 2014

Opinia

Kancelaria ŻAKIEWICZ nie jest tania, ale w konsekwencji jestem zadowolony. Mimo pewnych komplikacji moja sprawa zakończyła się sukcesem.

Grzegorz G., 23 grudnia 2013

Opinia

KANCELARIA ŻAKIEWICZ TO SOLIDNA I PROFESJONALNA FIRMA. POSIADAJĄ BOGATE DOŚWIADCZENIE NA RYNKU IT. POLECAM.

Łukasz Wawa, 16 grudnia 2013

Opinia

Powierzyliśmy sprawy naszej firmy kancelarii Żakiewicz Adwokaci. Współpracujemy już kilka lat i jak do tej pory się nie zawiedliśmy. Wszystkie sprawy są prowadzony w sposób kompetentny. Polecam.

Krzysztof K., 17 września 2013

Opinia

Współpraca z kancelarią Żakiewicz zapewniła komfort i bezpieczeństwo naszej firmy. Świadczone przez nią usługi pomogły rozbudować firmę i poszerzyły zakres jej działalności.

Roman G., 14 lipca 2013

Opinia

Pełen profesjonalizm, zaangażowanie w dążenie do celu. Polecam

ssss, 9 kwietnia 2013

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes