Profil firmy i opinie

Łódź
Nawrot 4 lok. 4
42 636 42 24
506 174 372
komorowski@actavera.eu
www.actavera.eu
Kancelaria adwokacka spraw rodzinnych, spadkowych i karnych

Opinia

Świetna kancelaria i nieoceniona pomoc w trudnej sprawie rodzinnej. Polecam.

Ewa Retkinia, 9 października 2018

Opinia

Gorąco polecam. Do Pana Mecenasa Marcina Komorowskiego trafiłem dopiero w Apelacji rozwodowej – ale dokonał cudu. Doprowadziła do zmiany wyroku na korzystniejszy dla mnie. Miałem już kilku pełnomocników ale dopiero przy Panu Komorowskim widać walkę i zaangażowanie. Wielkie brawa dla całej ekipy Kancelarii.

Sebastian , 2 października 2018

Opinia

Adwokat Komorowski prowadził mi sprawę rodziną. Jest rzetelny, wszystkie zawiłości prawne tłumaczył mi dzięki czemu miałem pełną wiedzę na każdym etapie sprawy. Profesjonalne podejście do sprawy, bez zbędnych słów, rzeczowo.

Tomasz Cyran, 29 września 2018

Opinia

Kiedy przyszłam ze swoją sprawą do kancelarii Acta Vera byłam przekonana, że to będzie ciężka przeprawa. Mecenas bardzo szybko mi pomógł i dokładnie wytłumaczył jakie dokumenty muszę zgromadzić. Skończyło się na jednej rozprawie spadkowej z zadowalającym dla mnie wynikiem.

Katarzyna Kania, 25 września 2018

Opinia

Byłem klientem mecenasa Komorowskiego. Sprawa sądowa poprowadzona była rzetelnie, mecenas jest uczciwym człowiekiem, skupionym na pracy.

J.T., 21 września 2018

Opinia

W trakcie prowadzenia działalności gospodarczej nawiązaliśmy współpracę z kancelarią Acta Vera. Wspierała mnie merytorycznie i mam pewność, że interesy są w pełni zabezpieczone.

Waldemar Rybicki, 20 września 2018

Opinia

Jestem bardzo zadowolona z pomocy prawnej Pana Adwokata. Pan Mecenas wykazał się bardzo dużym zaangażowaniem, kompetencją i profesjonalnym podejściem. Był zawsze doskonale przygotowany na umówione spotkania, udzielał wyczerpujących odpowiedzi na zadane pytania i zrozumiale przekazywał zawiłości prawne. Bardzo ważne jest również to, że na każdym etapie sprawy Pan Marcin Komorowski sam mnie informował o postępach. Jest osobą godną polecenia.

Kamil Dąbek, 11 września 2018

Opinia

Bardzo polecam Pana Mecenasa. Pomógł mi rozwiązać wiele moich problemów. Dziękuję.

zybi, 7 września 2018

Opinia

Mecenas znalazł najbardziej korzystne dla mnie rozwiązania. Dzięki temu przez trudny okres w życiu przeszłam możliwie bezboleśnie. Nie mogłam wybrać lepszego prawnika, szczerze polecam!

Danusia Brzeska, 29 sierpnia 2018

Opinia

Dziękuje za pomoc. Udało się sprawnie załatwić sprawę spadku. Spodziewaliśmy się że sprawa będzie toczyła się o wiele dłużej, ale mecenas przeprowadziła nas przez wszystkie formalności i wszystkie kwestie rzetelnie i szybko.

Dariusz Witkiewicz, 24 sierpnia 2018

Opinia

Kolejne podziękowania dla Pana Adwokata Komorowskiego. Sprawa przebiegła szybko i sprawnie, a podział majątku wyszedł korzystnie.

Dominik Stańko, 24 sierpnia 2018

Opinia

Szybka reakcja na zapytanie i terminowa realizacja porady. POLECAM

Michał Strzelecki, 24 sierpnia 2018

Opinia

Jest najlepszym z adwokatów w Łodzi jeśli chodzi o rozwody i alimenty, bo moim 😊POLECAM!!!

Karolina G., 21 sierpnia 2018

Opinia

Konsultacje z Panem Adwokatem pozwoliły uniknąć problemów z deweloperem. POLECAM

Karl Bienik, 12 sierpnia 2018

Opinia

Dziękuje kancelarii za pomoc i polecam wszystkim. Pan Mecenas ma już dobrą renomę w Łodzi, polecił mi tą kancelarię mój przyjaciel i nie żałuję. Można powiedzieć, że powierzyłam swoje problemy tej kancelarii i jestem teraz w całkiem innej pozycji niż wcześniej. Nowe otwarcie w moim biznesie. Dziękuję.

Milena, 6 sierpnia 2018

Opinia

Jestem bardzo wdzięczna za pomoc Panu adwokatowi Marcinowi Komorowskiemu, moja sprawa jest bardzo delikatna, nie chcę jej opisywać, ale daję swoją rekomendację.

Wiesława , 4 sierpnia 2018

Opinia

Miałem duży problem z moim byłym pracodawcą, byłem u kilku adwokatów w Łodzi, którzy nie podjęli się sprawy. Trochę to przykre, bo wszyscy inni próbowali mi udowodnić, że to się nie uda. Pan Komorowski przedstawił mi również złe scenariusze, ale zaryzykował. Może moja wygrana nie wiązała się z ogromnym odszkodowaniem, ale sprawa mojego honoru została wygrana. Dziękuję Panie Mecenasie.

Frańciszek G., 31 lipca 2018

Opinia

Rzadko kiedy wystawiam opinie, ale dziś wystawiam ocenę max, ponieważ jestem w 100% zadowolony. Nie mam się do czego doczepić, wiadomo idealnie by było gdyby taka pomoc była bezpłatna ale w naszych czasach nic nie jest za darmo.

Sławomir Berg., 25 lipca 2018

Opinia

Wspaniały człowiek. Bardzo, bardzo polecam.

Aga Bilawa, 20 lipca 2018

Opinia

Bardzo dobra kancelaria. Sprawa rozwodowa mojej mamy wygrana. Jestem również w trakcie sprawy majątkowej i o zachowek. Polecam

Ula Pustelnik, 17 lipca 2018

Opinia

Pan mecenas Komorowski jest osobą w pełni zaangażowaną w sprawę , którą prowadzi, kompetentny i skupiony . Jestem bardzo wdzięczna za okazaną pomoc Do mojej sprawy podszedł indywidualnie, nie ocenia nikogo, zwyczajnie wykonuję swoją pracę. Jestem bardzo zadowolona z usług Pana mecenasa. I chociaż mam nadzieję, że nie będę już musiała korzystać z usług jego kancelarii to BRDZO POLECAM.

wdzięczna, 13 lipca 2018

Opinia

Bardzo dobry adwokat, znany na terenie Łodzi. Dostałam kontakt z polecenia i nie zawiodłam się, również śmiało mogę polecić.

Sebastian Syty, 10 lipca 2018

Opinia

Korzystałem zarówno w sprawie umów firmowych jak i spraw prywatnych i w obu przypadkach nie miałem żadnych zastrzeżeń. Mogę z polecić z czystym sumieniem.

Andrzej Lenicki, 4 lipca 2018

Opinia

Polecam. Mi pomógł.

D.K., 4 lipca 2018

Opinia

Konsultowałam umowy przy sprzedaży i zakupie nieruchomości – Polecam

Grażyna, 24 czerwca 2018

Opinia

Profesjonalne podejście do sprawy. Super kancelaria. Polecam serdecznie.

Celina, 21 czerwca 2018

Opinia

Jestem dozgonnie wdzięczna za prowadzenie mojej sprawy. Pana Marcina polecam każdemu, który znalazł się w trudnej sytuacji.

Marta Deptuła, 5 czerwca 2018

Opinia

Pan mecenas zna się na rzeczy ! Prowadzi moja bardzo trudna sprawę. Jego ogromne doświadczenie i doskonała znajomość przepisów daje pewność że dobrze trafiłam.

Kasia, 30 maja 2018

Opinia

Pan Mecenas prowadził moją sprawę rozwodowa wraz z przyznaniem władzy rodzicielskiej. Oczywiście rozwód z winy męża, a dziecko zostało przy mnie.
Polecam

Sara, 5 maja 2018

Opinia

Pan Mecenas prowadził moją sprawa. Sprawa dotyczyła umorzenia czesnego w związku z rezygnacja z prywatnej uczelni wyższej. Sprawa oczywiście wygrana, nie musiałam płacić czesnego, jak już nie studiowałam.

Kinga, 3 maja 2018

Opinia

Jestem zadowolony z usługi Pana Mecenasa w 100 %. Zapłaciłem nie małe pieniądze ale jestem 20000 tysięcy na plusie . Pan mecenas wygrał sprawę o podział majątku.

Konrad z Łodzi, 30 kwietnia 2018

Opinia

Pan Mecenas właśnie zakończył moja sprawę. Sukces. Dziekuję.

Koala, 25 kwietnia 2018

Opinia

Kancelaria ACTA VERA prowadziła moją sprawę dotyczącą odziedziczonym długu po zmarłym ojcu, o którym dowiedziałem się około 2 lata po śmierci. Sprawa oczywiście została wygrana.

Filip Japek, 3 kwietnia 2018

Opinia

Spotkała mnie sytuacja skutkująca konsekwencjami prawnymi. Spowodowanie wypadku drogowego to trauma na lata. W takich sytuacjach najlepiej zdać się na pomoc profesjonalistów dlatego w pełni polecam kontakt z tą kancelarią. Bardzo Dziękuję.

Optyk, 3 kwietnia 2018

Opinia

Fachowość, wiedza, doświadczenie oraz profesjonalizm to moje doświadczenia ze współpracy z Panem Mecenasem. Sprawa od początku do zakończenia poprowadzona w pełni profesjonalnie. Dziękuję.

Kalina, 28 marca 2018

Opinia

Komorowski jest godny polecenia, Pomógł mi gdy moja sprawa była już prawie przegrana
Pan Mecenas sprawy karne ma w małym palcu. Ulga i nowe życie.

suchy, 24 marca 2018

Opinia

Bardzo polecam tego adwokata oraz całą kancelarie , profesjonalne podejście do klienta jest tutaj na pierwszym miejscu .

magdalena komorowska, 9 marca 2018

Opinia

Informacja o wszelkich czynnościach procesowych.
Naprawdę szczerze polecam Pana Mecenasa mojej strony 100% zadowolenia.

Dorota Dąbrowa, 7 marca 2018

Opinia

Dobrze wytłumaczona, naświetlona sprawa, dostęp do akt jak i informacja o terminach. Pozdrawiam i dziękuję.

kalina Zgierz, 1 marca 2018

Opinia

Moja sprawa z ubezpieczalnią została wygrana, jednak przez 3lata miałem trzech adwokatów i z Acta Vera sprawa została wreszcie zakończona.

Jarosław Dębowski, 26 lutego 2018

Opinia

Obsługa sprawy na najwyższym poziomie, bardzo dobry kontakt i dobre podejście do klienta

m.m., 18 lutego 2018

Opinia

Mecenas Marcin Komorowski prowadził mi sprawy o kontakty i alimenty. Super adwokat, który potrafi walczyć o klienta. Polecam!

Klimek, 11 lutego 2018

Opinia

Jestem pod ogromnym wrażeniem zaangażowania Pana Mecenasa w sprawy. Najpierw moja była żona zafundowała mi rozwód, potem sprawę o alimenty. Pan Mecenas walczy przed sądem jak lew. Polecam do spraw rodzinnych i rozwodu.

Czarek Cichy, 11 lutego 2018

Opinia

Najlepszy adwokat w Łodzi.
Nasza firma korzystała już z usług wielu prawników i kancelarii nie tylko w Łodzi. Jesteśmy więcej niż zadowoleni. Skuteczność i komunikatywność.

Jarosław Zbieg, 5 lutego 2018

Opinia

Pan Mecenas jest genialnym i sympatycznym prawnikiem.

Kinga, 1 lutego 2018

Opinia

Pan adwokat prowadził kilka moich spraw i zawsze z takim samym zaangażowaniem i dobrym rezultatem. Tani nie jest, ale za to efekt oczekiwany.

Jakub Polska, 31 stycznia 2018

Opinia

Mec. Komorowski prowadził moją sprawę o odszkodowanie z OC sprawcy. Jestem zadowolony.

Marcel Kowal, 23 stycznia 2018

Opinia

Pan Mecenas wyjaśnił mi jak sprawa będzie wyglądać, jakie są etapy i jak będzie cały proces wyglądał. Pełne zaangażowanie i profesjonalizm . Polecam

Agnieszka Gaja, 20 stycznia 2018

Opinia

Atmosfera w kancelarii bardzo miła .Pełen profesjonalizm i kultura osobista.

Ewa Skotulska, 18 stycznia 2018

Opinia

Pełen profesjonalizm, zaangażowanie nie zależnie od powagi prowadzonej sprawy. Korzystałam z usług i naprawdę bardzo polecam.

Wila, 13 stycznia 2018

Opinia

Pan Komorowski prowadził dwie moje sprawy. Jedną o odszkodowanie i drugą rozwodową. Obsługa na najwyższym poziomie. Pozdrawiam serdecznie.

Grzegorz Dancy, 5 stycznia 2018

Opinia

Sprawa wygrana. Profesjonalista godny polecenia i w rozsądnej cenie

Sabina Łódź, 4 stycznia 2018

Opinia

Ludzkie i profesjonalne podejście do klienta

Mitmi, 16 grudnia 2017

Opinia

Najlepsza Kancelaria Adwokacka w Łodzi! Sprawa wygrana. Współpracę oceniam bardzo dobrze, wsparcie merytoryczne na każdym etapie sprawy i profesjonalne podejście do działania. Raz jeszcze dziękuję za pełne zaangażowanie i wspólnie osiągnięty sukces, jak najbardziej polecam.

Franciszek Saba, 13 grudnia 2017

Opinia

Mecenas Marcin Komorowski bardzo mi pomógł w rozwiązaniu mojej sprawy. Wszystko zakończyło się pełnym sukcesem. Przeprowadził mnie przez sprawę wykazując się ogromną wiedzą prawniczą, był pomocny, odpowiadał na pytania i rozwiewał wątpliwości. Polecam jego usługi prawnicze.

Lena Kwiatkowska, 8 grudnia 2017

Opinia

Moja sprawa została poprowadzona od początku do końca w fachowy sposób. Jestem bardzo zadowolony.

Krystian, 28 listopada 2017

Opinia

Okazuje się, że rozwód nie taki straszny jak ma się za pomoc takiego profesjonalnego człowieka.

Damian, 28 listopada 2017

Opinia

Realna ocena mojej sprawy prawnej. Będę musiał ponieść konsekwencje swoich błędów, ale dzięki Mecenasowi dostałem najmniejszy możliwy wyrok karny.

K_le, 24 listopada 2017

Opinia

Bardzo dobra porada. Udało mi się uzyskać cel i odszkodowanie. Polecam

Joanna, 20 listopada 2017

Opinia

Miła i profesjonalna kadra. Dziękuję za pomoc

Zosia Zając, 17 listopada 2017

Opinia

Dziękuję za zaangażowanie, indywidualne podejście do mojego dziadka, oraz za dużą cierpliwość. Wiem, że łatwo nie było.

Tamara, 12 listopada 2017

Opinia

Z profesjonalizmem i zrozumieniem przeprowadził mnie przez skomplikowaną dla mnie procedurę związaną z darowiznami. Od pierwszego wniosku do zakończenia sprawy byłam fachowo poprowadzona. Polecam

Agelika D., 11 listopada 2017

Opinia

Gorąco polecam Kancelarię Adwokacką ACTAVERA.
Ogromna wiedza, doświadczenie i pasja .
Bardzo dziękuję za poprowadzenie mojej sprawy i pozytywny jej finał .

Krystyna Pabianice, 9 listopada 2017

Opinia

Bardzo dobra kancelaria.

t.t, 29 października 2017

Opinia

Komorowski przedstawił sprawę tak, że już nie wydawała się niesamowicie trudna. Zapłaciliśmy też adekwatnie do usługi.

Zyka, 20 października 2017

Opinia

Otrzymaliśmy z żoną właściwą pomoc. Polecamy!!!

Jarek K., 19 października 2017

Opinia

Mieliśmy dość duży problem związany ze spadkiem po rodzicach. Chcieliśmy uzyskać poradę jak rozwiązać kwestię dotyczącą podziału spadku. Adwokat poświęcił nam czas i pomógł w rozwiązaniu sprawy.

Brykiewiczowie, 11 października 2017

Opinia

Prawnik wszystko dokładnie mi wytłumaczył, wyjaśnił i poświęcił sporo czasu. Dziękuję za poradę.

Seba, 7 października 2017

Opinia

Jedna z lepszych kancelarii prawnych. Potrzebowałam porady prawnej związanej z alimentami. Miałam problematyczną sytuację z byłym mężem. Odpowiedz uzyskałam.

milami, 1 października 2017

Opinia

Obecnie deweloperzy są bezkarni, oszukują ludzi, niszczą marzenia, zostawiają z kredytem bez mieszkania. Udało nam się uzyskać duże odszkodowanie od firmy deweloperskiej dzięki pomocy prawnika z Acta Vera.

Iza i Darek, 1 października 2017

Opinia

Kontakt, mimo tego że od początku sprawy byłam za granicą bardzo sprawny. Najlepsza ekipa do spraw beznadziejnych.

Ewa Kwaśniak, 27 września 2017

Opinia

Właściwi ludzie na właściwym miejscu. Początkowo sprawa według innego adwokata raczej nie do wygrania. A okazało się że wygrana, ale w kancelarii Acta Vera

Tomasz Dudkiewicz, 18 września 2017

Opinia

Dziękujemy Panu Mecenasowi Marcinowi Komorowskiemu oraz przemiłej Pani z sekretariatu za wsparcie 😊 Polecam

Tymon Sienkiewicz, 9 września 2017

Opinia

Długo szukałem dobrej kancelarii, która będzie specjalizowała się w sprawach z deweloperami- oszustami, Jestem bardzo zadowolony zarówno z kontaktu z Kancelarią. Argumenty Pana Mecenasa i dobre przygotowanie spowodowały, że naszą sprawę zakończyliśmy z pozytywnym skutkiem.

MROZU, 4 września 2017

Opinia

Wszystko jasno wytłumaczone. Stres był nieziemski, ale cel osiągnięty. Sprawa wygrana.

CANON, 2 września 2017

Opinia

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Rzeczowa i konkretna pomoc a przy tym profesjonalne podejście. Wysokie zaangażowania w sprawę.

K.M., 31 sierpnia 2017

Opinia

Jestem bardzo zadowolony z współpracy z Panem Mecenasem. Koszty mojej sprawy wydają mi się jak najbardziej adekwatne do włożonej pracy.

Tomasz Mazur, 25 sierpnia 2017

Opinia

Nie miałam okazji współpracować z innymi adwokatami, ale bez wątpienia Pan Mecenas Komorowski jest bardzo doświadczonym i dobrym adwokatem.
Co do kosztów, nie było chyba najtaniej.

Zośka K., 10 sierpnia 2017

Opinia

Muszę przyznać, że rozstanie z mężem było dla mnie niezmiernie trudnym doświadczeniem. Nie wiedziałam od czego zacząć, nie miałam chęci, ani sił aby zwalczyć o swoje prawa i majątek. Pan Mecenas Komorowski przeprowadził mnie przez najtrudniejszy okres w moim życiu. Dzięki profesjonalnej obsłudze jego kancelarii mogłam z godnością zamknąć ten trudny okres mojego życia. Z całą odpowiedzialnością polecam kancelarię Pana Mecenasa Komorowskiego.

Jagoda, 10 sierpnia 2017

Opinia

Pan Mecenas pomógł mi w sprawie rozwodu z orzeczeniem o winie żony. Pan Mecenas przygotował mnie do sprawy merytorycznie i psychicznie. Dziękuję.

Marek, 6 sierpnia 2017

Opinia

Polecam Mecenasa Komorowskiego w sprawach rodzinnych, rozwodu oraz opieki nad dziećmi. Duże wsparcie w przygotowaniu do sprawy i emocjonalne poczucie bezpieczeństwa. Zawdzięczam mecenasowi w miarę szybkie przejście przez sprawę rozwodową i korzystne dla mnie jej rozstrzygnięcie, dlatego polecam. Tym bardziej, że rozważałem by nie korzystać z żadnej kancelarii, cieszę się, że znajomi przekonali mnie do zmiany zdania.

Dominik, 5 sierpnia 2017

Opinia

Odpowiedzialny, kompetentny, świetnie obyty w przepisach.

Z.Z., 2 sierpnia 2017

Opinia

Kancelaria godna polecenia. Profesjonalne podejście do klienta, rzetelne przygotowanie do sprawy.

Zbigniew Z., 30 lipca 2017

Opinia

Moja dziewczyna odeszła, wyprowadziła się do innego miasta i zabrała nasze 8 letnie dziecko. Nie odbierała telefonów, nie odpowiadała na maile przez trzy miesiące. Kłamała synowi, że nie chcę go widzieć, na każdym kroku utrudniała mi z nim kontakty. Wiedziałam jak trudna jest sytuacja ojców w naszym kraju, byłem załamany. Spotkałem się z jakimś przypadkowym prawnikiem ale ten nie dał mi nadziei na systematyczne kontakty z dzieckiem. Zacząłem szukać na portalach informacji o dobrym prawniku i tak właśnie natrafiłem na Pana Komorowskiego. Solidnie podszedł do każdej sprawy. Udało się! Z synem spotykam się co drugi weekend, dzwonie, wysyłam smsy, spędzam wakacje. Panie Mecenasie- DZIĘKUJĘ.

Mariusz, 21 lipca 2017

Opinia

Krótko i na temat. Świetny adwokat.

Robson, 4 lipca 2017

Opinia

Mecenas wyciągnął mnie z tarapatów. Miałem mały konflikt z prawem- bez szczegółów, bo nie ma się czym chwalić. Dostałem zawiasy. Od razu inaczej się oddycha. Pozdrawiam pana mecenasa i gdyby ktoś potrzebował prawnika to może brać go w ciemno, bo dobry jest.

Broda, 4 lipca 2017

Opinia

Pan Mecenas jest osobą niezwykle profesjonalną i przegotowaną do sprawy. Polecam

Joanna, 2 lipca 2017

Opinia

Doskonały adwokat w sprawach spadkowych, polecam i dziękuję za wsparcie.

Grażyna Pabianice, 25 czerwca 2017

Opinia

Moja sprawa dotyczyła sporu z developerem. Była trudna i jakich ostatnio wiele. Udało się rozwiązać spór a developer wykonał wszystkie poprawki bez dodatkowych kosztów. Polecam

Simon, 15 czerwca 2017

Opinia

P. Komorowski wywalczył dla mnie i moich córek spore alimenty , oczywiście adekwatne do możliwości zarobkowych mojego byłego męża. Jestem zadowolona z efektów pracy Kancelarii.

Szczęśliwa, 24 maja 2017

Opinia

Szczerze polecam kancelarię Acta Vera. Pan Mecenas odwołał się w moim imieniu od wyroku sądu pierwszej instancji. Odzyskałam mój rodzinny dom i spokój ducha. Profesjonalizm, wysokie kompetencje polecam serdecznie.

Alina B, 13 maja 2017

Opinia

Korzystam z usług tej Kancelarii Adwokackiej i polecam usługi prawne Mecenasa Komorowskiego.

M, 10 maja 2017

Opinia

Moja sprawa dotyczyła rozwodu i podziału majątku. Dodam tylko, że dzięki sugestiom Pana Mecenasa w moim przepadku podział miał być nie równy. Pan Komorowski przedstawił stosowne dowody i ograniczył możliwości polemiki z pełnomocnikiem mojego byłego męża.

Gata, 9 maja 2017

Opinia

Solidny, kompetentny, terminowy. Polecam.

Daniel, 26 kwietnia 2017

Opinia

Moja sprawa karna miała skończyć się wyrokiem i wysoką grzywną. W kancelarii otrzymałem wsparcie i pełne informacje o stanie mojej sprawy na każdym etapie. Początkowo sprawa została warunkowo umorzona a zakończyła się uniewinnieniem. Nie mam najmniejszych wątpliwości, że Pan Komorowski to prawnik godny polecenia.

Damian O., 23 kwietnia 2017

Opinia

Kancelaria Adwokata Komorowskiego kompleksowo obsługuję moją firmę od kilku lat. Jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi Kancelarii. Z pełnym przekonaniem polecam jego usługi.

Wiesław, 23 kwietnia 2017

Opinia

Ogromna kultura osobista, wiedza i doświadczenie dające poczucie bezpieczeństwa i pewność, że sprawy związane z rozwodem zostaną zakończone po mojej myśli.

Malina, 8 kwietnia 2017

Opinia

Pan Mecenas Komorowski prowadzi moją sprawę o odszkodowanie – zadośćuczynienie za uszczerbek na zdrowiu. Zaproponował kilka rozwiązań, uwzględnił także skutki mojego wypadku w przyszłości, więc zmodyfikował kwotę zadośćuczynienia z zaznaczeniem, że uwzględnia ona zabieg który czeka mnie za pół roku. Jestem bardzo zadowolony z pracy Kancelarii.

Sylwester, 4 kwietnia 2017

Opinia

Kulturalny, elegancki, wykwalifikowany specjalista w swojej branży. Jestem pod wrażeniem jego pracy i elokwencji.

Mariola M. Łódź, 18 marca 2017

Opinia

Bardzo rzeczowy i konkretny prawnik, ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Na sali sądowej bardzo profesjonalny. Analizował moją sytuację i zaproponował idealne rozwiązania. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy.

J.J., 7 marca 2017

Opinia

Moja sprawa była typowa- zdrada, rozpad małżeństwa, rozwód, alimenty, podział majątku. Mój mąż odwalił cyrk na sprawie, zaczął płakać i zapewniał, że nie prowadził podwójnego życia od roku. Żenada ! Mecenas Komorowski przygotował mnie na wszystko, również taką szopkę. Odpowiadał na każde ataki mojego byłego męża, profesjonalnie poprowadził sprawę doprowadzając do szybkiego jej zakończenia. Nic więcej chyba pisać nie muszę. Brawo! Walentynki z lampką wina gdy jest to już historią….

Joanna Odważna, 14 lutego 2017

Opinia

Rekomenduję Kancelarię Adwokacką Acta Vera.

Mirosław Zgierz, 21 stycznia 2017

Opinia

Moja sprawa spadkowa ciągnęła się sześć lat. W Sadzie Okręgowym przegrałem i byłem pewien, że to koniec. Koleżanka z pracy poleciła mi Komorowskiego. Wszystko zaczęło się od nowa tylko z nowym adwokatem. Jestem dozgonnie wdzięczny Panu Mecenasowi- W Sądzie Apelacyjnym – wygrałem!!! Nie spodziewałem się, że po tylu latach uda się osiągnąć taki sukces. Polecam całym sercem.

Lichy, 17 stycznia 2017

Opinia

Jestem właśnie po zakończonej sprawie, wyrok korzystny dla mnie. Polecam

Janek, 3 stycznia 2017

Opinia

Adwokat godny polecenia. Nie wiem jak w innych sprawach, ale w prawie pracy jest bardzo kompetentny. Reprezentował mnie w sporze z moim byłym pracodawcom. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu sprawy.

Tomek, 2 stycznia 2017

Opinia

Uczciwy prawnik, stawia sprawę jasno na pierwszym spotkaniu. Nie jest tani, ale opłaca się zainwestować. Mimo początkowo braku zapewnień pana Komorowskiego- sprawa karna wygrana. Tak więc było warto zaryzykować przy boku takiego fachury.

Zioło, 30 grudnia 2016

Opinia

Pan mecenas prowadził moją sprawę rozwodową a wcześniej sprawę majątkową mojej przyjaciółki. Obie sprawy zakończyły się z korzyścią dla nas. Z czystym sumieniem polecam BARDZO GORACO.

Teresa z Łodzi, 29 grudnia 2016

Opinia

Pan Mecenas Marcin Komorowski to osoba rzetelna, odpowiedzialna i terminowa. Moja trudna sprawa za spowodowanie wypadku zakończyła się w pierwszej instancji. Jestem mu bardzo wdzięczny za takie zaangażowanie. Mam nadzieję, że nigdy już nie będę potrzebował korzystać z jego usług, ale wszystkim innym poszukującym najlepszego adwokata polecam go z czystym sumieniem.

Krzysztof, 27 grudnia 2016

Opinia

Nie obiecywał cudów, nie wziął mało, ale w sprawie karnej zostałem uniewinniony. Tak wiec opłacało się.

Dzik, 2 grudnia 2016

Opinia

Jest rzeczowy i wygadany. Bardzo dobrze tłumaczy bełkoty prawnicze i pomaga przygotować się do sądu. Towarzyszy na rozprawie. Polecam

Marcin P., 24 listopada 2016

Opinia

Sprawa o podział majątku i wspólny dom trwała 3 lata, mąż bardzo przedłużał zakończenie sprawy. Zrezygnowałam z adwokata i poszukałam innego. Pana Komorowskiego znalazłam w internecie, miał bardzo dobre opinie więc zaryzykowałam. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, sprawa nabrała tempa Pan Komorowski zaproponował zupełnie inną strategię od swojego poprzednika. To klasa sama w sobie, nie da się porównać. Moja sprawa jeszcze się nie zakończyła, ale jestem dobrej myśli. Polecam Kancelarię mecenasa Komorowskiego.

Kalina, 15 listopada 2016

Opinia

Mecenas Marcin Komorowski prowadził moją sprawę na najwyższym poziomie. Zapewnił dyskrecję i zagwarantował rozsądne warunki. Bazując na podobnych doświadczeniach doradził skuteczne rozwiązania w mojej sprawie. Jestem ukontentowany naszą współpracą.

Zdzisław Brzeziny, 3 listopada 2016

Opinia

„Pełne zaangażowanie w sprawę Klienta, aż do jej szczęśliwego finału.” Tak przeczytałem o kancelarii Pana Marcina i choć pełen obaw w rezultacie jestem bardzo zadowolony. Pierwszy raz korzystałem z usług prawnika. Sprawa spadkowa zakończona tak jak sobie tego życzyłem.

Po temacie, 1 listopada 2016

Opinia

Bardzo skuteczny adwokat- polecam.

Monika Hyży, 10 października 2016

Opinia

Rozwodził mnie Marcin Komorowski. Trwało to trochę dłużej niż myślałam, bo zależało mi o orzeczeniu o winie męża, na szczęście już byłego. Kosztowało to trochę, ale przynajmniej pogoniłam dziada w skarpetach.

Sandra, 7 września 2016

Opinia

Pan Komorowski reprezentował mnie w trudnej sprawie rozwodowej, spadkowej i alimentacyjnej. Udało się zakończyć ten etap. Jestem usatysfakcjonowana orzeczeniem Sądu i efektami pracy mojego prawnika.

Dagmara, 23 sierpnia 2016

Opinia

Pan mecenas to super człowiek, ogarnął temat mojego rozwodu i odprawił moją eks z kwitkiem.

Rudy, 19 sierpnia 2016

Opinia

Odziedziczyłem spadek z długami. Dowiedziałem się o nich dopiero gdy wierzyciel zaczął się dopominać o ogromne pieniądze. Z polecenia zacząłem współprace z Acta Vera. Udało się zakończyć sprawę szczęśliwie dla mnie.

Michał, 1 sierpnia 2016

Opinia

Współpraca z mecenasem przełożyła się na korzystny wyrok w sądzie. Polecam.

meta, 31 lipca 2016

Opinia

Przez długie lata żyłam w przekonaniu, że nie mam prawa do majątku mojego ojca, który odszedł gdy miałam pół roku. Nie chciałam wracaj do przeszłości i mieć kontakt z nową rodziną mojego ojca. Mama koleżanki zainteresowała się moją sprawą i skontaktowała ze swoim adwokatem Panem Komorowskim. Na spotkaniu dokładnie mi wytłumaczył co mi przysługuje i zobowiązał się poprowadzić moją sprawę o zachowek. Jestem bardzo wdzięczna wszystkim pracownikom Acta Vera za zaangażowanie i pomoc w zdobyciu całkiem dużych pieniędzy po moim ojcu. Dzięki nim mogłam zacząć swoje dorosłe życie w małym mieszkanku na Janowie. Dziękuję Panie mecenasie.

Joasia z Łodzi, 10 lipca 2016

Opinia

Dziękuję za udzielona pomoc prawną. Pozdrawiam serdecznie Pana Mecenasa.

Dziubek, 8 lipca 2016

Opinia

Współpracę z mecenasem Komorowskim rozpoczęłam rok temu z polecenia. Dzięki wnikliwej analizie umowy jaką zamierzałam podpisać moja firma nie straciła znaczących środków. Od tego czasu konsultuję z mecenasem każdą ważniejszą umowę.

Ewa, 3 lipca 2016

Opinia

Rzeczowy, spokojny, skupiony na sprawie. Rozprawa była jedynie formalnością. Polecam.

mona, 16 czerwca 2016

Opinia

Prawnik uznany wśród moich znajomych i bardzo skuteczny. Sprawa o odszkodowanie po wypadku oczywiście nie z mojej winy była dla mnie osobiście trudna ale wysokość sumy jaką otrzymałam przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Jestem zachwycona.

Zosia, 29 maja 2016

Opinia

Komorowski prowadził moją sprawę o dozór elektroniczny, udało się. Nie oceniał mojej sytuacji życiowej po prostu zrobił swoją robotę.

Seba, 21 maja 2016

Opinia

W związku z wygraniem sprawy z nieuczciwym kontrahentem mojej firmy pragnę gorąco podziękować Panu Mecenasowi Marcinowi Komorowskiemu i jego współpracownikom z Kancelarii Acta Vera za zaangażowanie, wkład pracy w moją sprawę i pełen profesjonalizm.

Marek, 3 maja 2016

Opinia

Sama polegając na opiniach w internecie zawierzyłam kancelarii mecenasa Komorowskiego. Człowiek charyzmatyczny, z dużą wiedzą w zakresie prawa cywilnego, przy którym można czuć się bezpiecznie nawet w sądzie. Sprawa trwała długo i wymagała bardzo dużego zaangażowania i mecenasa i innych pracowników kancelarii, co znosiłam cierpliwie – i nerwowo i finansowo – ale faktycznie krok po kroku udało się przejść przez te stresy i perturbacje. Jeśli szukacie adwokata, który jest mocny w prawie cywilnym to warto iść do actavery.

Małgorzata, 30 kwietnia 2016

Opinia

Fajny człowiek, jeszcze lepszy prawnik. Polecam w 100 %.

Anna Anaa, 14 marca 2016

Opinia

Dodaję swoją opinię, aby przekonać ludzi poszukujących dobrego prawnika, że nie ma spraw beznadziejnych. Mecenas Komorowski dosłownie potrafi zdziałać cuda. Dziękuję Panie Mecenasie.

Katarzyna, 3 marca 2016

Opinia

Kulturalny, wykształcony mężczyzna. W pełni przygotowany do prowadzenia mojej sprawy, zaangażowany. Polecam w sprawach rozwodowych.

Sabi, 22 lutego 2016

Opinia

Z całego serca polecam mecenasa. Pomógł mojemu synowi poukładać swoje sprawy i dał mu drugą szansę na życie w zgodzie z prawem. Dziękuję bardzo i będę wdzięczna mecenasowi do końca swych dni.

Danusia Zgierz, 11 lutego 2016

Opinia

Najlepszy adwokat w mieście Łodzi. Polecam.

Tomasz, 25 stycznia 2016

Opinia

Sprawa zakończona szybko, wygrana po mojej stronie, Acta Vera to najlepsza kancelaria w Łodzi. Polecam

Sylwia, 13 stycznia 2016

Opinia

bardzo dobry prawnik

STr, 11 stycznia 2016

Opinia

Wybór kancelarii to najlepsza decyzja jaką podjęłam w okropnie trudnej sytuacji życiowej w jakiej się znalazłam. Mecenas wprowadził duży spokój w prowadzenie całej sprawy i co najważniejsze uzyskał bezpieczne dla mnie orzeczenie sądu. Polecam doświadczenie, wiedzę i spokój, który przyda się chyba każdemu podczas takich przejść.

Agnieszka, 2 listopada 2015

Opinia

Rzetelna firma i profesjonalny, doświadczony adwokat. Doradził mi, co powinienem zrobić w swojej sprawie i odradził pomysły, które wynikały z mojego braku znajomości przepisów. Konkretnie i w bardzo prosty sposób wyjaśnił wszystkie zagadnienia i zajął się moją sprawą. Uniknąłem mnóstwa kłopotów dzięki temu, że w odpowiednim czasie trafiłem do tej kancelarii.

Andrzej Lodz, 17 października 2015

Opinia

Przede wszystkim skuteczność. Jeśli chodzi o załatwienie mojej sprawy tak właśnie było więc rekomenduję kancelarię. Na pewno dobra firma dla tych, którzy lubią konkrety i chcą, żeby ich sprawami zajęli się ludzie, którzy znają się na swojej pracy.

Republikanin, 29 września 2015

Opinia

Polecam usługi Mecenasa w sprawie o podział majątku. Bez niepotrzebnych emocji udało się uzyskać to na czym mi zależało.

Dorota H., 20 sierpnia 2015

Opinia

Konkretny człowiek, który wie jak załatwić sprawę. Na każdym etapie czułam się pewnie i bezpiecznie i miałam przekonanie, że sprawa zakończy się po mojej myśli. Tak też się stało. Zastanawiałam się nad samodzielnym występowaniem przed sądem, ale na szczęście przyjaciel absolutnie mi to odradził i trafiłam do kancelarii.

AnonimKa, 2 czerwca 2015

Opinia

Z każdą sprawą zwrócę się na pewno do Mecenasa Komorowskiego. Korzystałam jedynie z porad, ale wiem, że zostałam potraktowana nie tylko fachowo, ale też bardzo po ludzku jeśli chodzi o warunki płatności. Już podczas pierwszej wizyty miałam obraz tego, co muszę załatwić i na jakich warunkach pracuje kancelaria. Szczerze polecam.

Łódeczka, 4 marca 2015

Opinia

Dobry standard obsługi, konretnie i terminowo. Kancelaria godna polecenia.

Antoni Aleksander, 21 stycznia 2015

Opinia

Decyzję o zgłoszeniu się do kancelarii podjęłam na podstawie bardzo dobrych opinii, na jakie trafiłam w internecie. Nie miałam oczywiście pewności, czy potwierdzą się one w trakcie świadczenia usług dla mnie. Ponieważ tak się stało szczerze rekomenduję skorzystanie z kancelarii Acta Vera w sprawach rodzinnych (na pewno jeśli chodzi o rozwód, alimenty i opiekę). Mecenas jest specjalistą i potrafi uzyskać to, co jest ważne dla klientki.

zadowolona M., 7 grudnia 2014

Opinia

Polecam i dziękuję za pomoc. Wbrew pogłoskom możliwe jest wywalczenie alimentów na zadawalającym poziomie!

tęcza.eu, 30 października 2014

Opinia

Mam dobrą opinię o działaniach kancelarii w mojej sprawie. Mąż straszył mnie, że w sądzie nie mam żadnych szans, dlatego zdecydowałam się znaleźć kancelarię specjalizującą się w sprawach rodzinnych. Dzięki dobremu przygotowaniu mnie przez mecenasa i panią aplikantkę nie czułam stresu i wreszcie udało mi się oswobodzić od chorego człowieka z którym niestety z głupoty się związałam!!!!!

w.o.l.n.a., 13 września 2014

Opinia

Bardzo konkretnie i skutecznie. Bez niepotrzebnych spotkań i tracenia czasu uzyskałem korzystny wyrok dzięki pracy kancelarii. Polecam korzystać.

BoSS, 11 września 2014

Opinia

Bardzo ważny jest wybór kancelarii. To pomaga uniknąć nadmiernego stresu i nerwów. Z całą odpowiedzialnością polecam kancelarię adwokata Komorowskiego. Pomaga przejść przez trudne chwile niemal że z lekkością. Wspiera i pomaga podjąć racjonale decyzje. A to co mi się najbardziej podoba to jest to, że nie naciąga. Jestem zadowolona ze współpracy i cieszę się, że wygraliśmy bo przede mną nowa droga.

Karolina Z., 28 maja 2014

Opinia

Cieszę się, że mogę potwierdzić dobrą opinię o tej kancelarii. Realna pomoc, wsparcie przez cały proces i co najważniejsze przewidywanie ruchów drugiej strony. Nie wchodząc w szczegóły warto było się nie ugiąć pod kombinowaniem pracodawcy. Dziękuję bardzo za wszystko i gorąco polecam!

Konrad, 24 kwietnia 2014

Opinia

Ja też jestem zadowolona. Nawet bardzo. Wybrałam prawnika na podstawie opinii z tego serwisu i opłacało się. Widać, że mają doświadczenie w sprawach rozwodowych, udało mi się załatwić alimenty i orzeczenie winy. Będę na pewno polecać dalej!

bertolia, 27 marca 2014

Opinia

Po wygranej sprawie dołączam do grupy zadowolonych! :) Bardzo rzetelna kancelaria, pracują tam (od Pań sekretarek po mecenasów) jak w szwajcarskim zegarku. To, co najważniejsze: bardzo mocni merytorycznie prawnicy. Moją sprawę prowadziła akurat jedna z pań mecenas. Profesjonalistka w pełnym tego słowa znaczeniu, punktualna, zawsze bardzo dobrze przygotowana. Polecam usługi tej kancelarii i życzę, aby Wasze sprawy też zakończyły się dla Was pozytywnie. Pozdrawiam!

A.P., 27 lutego 2014

Opinia

dobry. jestem zadowolony

sa, 26 lutego 2014

Opinia

Sprawdziłem. Kancelaria całkiem dobra. Sprawy nie rozwiązują ekspresowo, jednak warto czekać. Walka w sądzie, to długi proces, żmudny i ciężki ale na szczęście potrafią zakończyć zadowalająco. Mogę się podpisać pod pozytywnymi opiniami.

anonimek, 24 lipca 2013

Opinia

Polecam z własnego doświadczenia. Prowadzili w moim imieniu dwie sprawy i obydwie udało się wygrać. Adwokat Komorowski to konkretny, a zarazem bardzo uprzejmy człowiek, tylko trochę trudno go „złapać”. Jeśli kiedyś będę potrzebować jeszcze pomocy, to myślę, że tu wrócę

Łodzianin, 4 lutego 2013

Opinia

Skorzystałam z usług sugerując się opiniami o kancelarii w internecie. Uzyskałam rzetelne informacje i pomoc w mojej sprawie. Miły kontakt.

KamilaK, 5 grudnia 2012

Opinia

Dobrze zorganizowana kancelaria, z sumiennym podejściem do spraw klienta – było to dla mnie niezwykle ważne, po wcześniejszych nieprzyjemnych doświadczeniach z innym adwokatem, który działał w pojedynkę. Praktycznie każdy w kancelarii był w stanie mi pomóc w przypadku jakichkolwiek pytań czy wątpliwości. Sprawa nie była skomplikowana, ale kosztowała mnie bardzo wiele nerwów, więc cieszę się niezwykle, że sprawnie i bezstresowo udało się ją zakończyć na moją korzyść. Trwało niestety długo, ale na to nikt nie ma wpływu – polskie sądy!!!

Andrzej Łódź, 27 maja 2012

Opinia

Zleciłem sprawę w Kancelarii Acta Vera dotyczącą wizyt u swojej córki w domu jej matki z którą utrzymywałem dość napięte stosunki. Sprawa zakończyła się ugodą obu ze stron ,a ja w końcu po półrocznym braku kontaktu z dzieckiem mogę znów uczestniczyć w jej wychowaniu. Sprawę poprowadzono bardzo rzetelnie,profesjonalnie,fachowo. Kancelaria posiada bardzo zaangażowanych pracowników którzy bardzo dobrze wykonują powierzone im funkcje. Chciałem podziękować Pani Agacie Swat Marciniak za dyspozycyjność i cierpliwość co do mojej osoby. Polecam i dziękuje za pomoc :)

R_Sz, 25 maja 2012

Opinia

Wcale nie dziwi mnie tyle dobrych opinii o tej kancelarii. Jest dobry kontakt z klientem, choć faktycznie dość trudno dostać sie do Mecenasa. Ogólnie jednak bilans bardzo pozytywny, nie naciagaja na sprawy z góry przegrane, a gdzie indziej często bywa inaczej.

Michał K., 18 listopada 2011

Opinia

Znakomity adwokat. Nie chciałbym mieć go za swojego przeciwnika. Nie traci zimnej krwi nawet w najgoretszej wymianie poglądów. Załatwił mi naprawdę duża rzecz, nie dziwie się ze ma takie oblozenie.

T.K., 5 listopada 2011

Opinia

W toku czynności przed sądami potrzebowałem kogoś, kto kompleksowo zajmie sie moimi sprawami, które wówczas bardzo sie skomplikowaly. Do tej pory nie bylem zbyt zadowolony z pracy innych adwokatow. W Kancelarii Acta Vera wszystko czynności przeprowadzane były bardzo sprawnie, co umożliwiło mi w miarę normalnie funkcjonować w trudnym dla mnie okresie. Do tej pory wdzięczny jestem znajomemu ktory polecił mi te Kancelarie.

Maciej A. W., 24 sierpnia 2011

Opinia

Punktualny, konkretny, rzetelny. Przedstawia realną ocenę sytuacji. Siła spokoju i duża wiedza. Solidnie przygotowuje się do sprawy i nie daje się zaskoczyć. Szczerze polecam !!!

Dorota M., 13 lipca 2011

Opinia

Jeżeli chodzi o adwokata Komorowskiego to uważam że to bardzo dobry prawnik. Sama się przekonałam we własnej sprawie. Mogę tylko powiedzieć, że w mojej sprawie był bardzo skuteczny.

Katarzyna, 19 czerwca 2011

Opinia

Mecenas Marcin Komorowski prowadził moja sprawę rozwodową. Nie mam słów aby wyrazić wdzięczność za sposób w jaki Pan Mecenas przeprowadził mnie przez ten ciężki okres, przez posiedzenia sądowe, pisanie pism procesowych itd. Co więcej, oprócz profesjonalizmu i przygotowania do rozpraw, Pan Mecenas okazał się być niezwykle oddany klientowi. Moja sprawa zakończyła się niezwykle szybko, pomyślnie i na moich warunkach. Dziękuję Panu. Mateusz.

Mateusz, 23 maja 2011

Opinia

Do kancelarii trafiłam nieco przypadkowo – tak naprawdę lokalizacja przy ul. Piotrkowskiej nie była tu bez znaczenia. Już po pierwszych kilku tygodniach współpracy byłam przekonana, że trafiłam w dobre ręce. Sprawa ciągnęła się latami, co w naszym kraju jest oczywiście „normalne”, ale mam pełne przekonanie, że Mecenas Komorowski zrobił wszystko, by jak najszybciej uzyskać korzystny dla mnie wyrok. Tak też się stało i dziś z całego serca i wdzięczności każdemu polecam korzystanie z usług kancelarii. Od początku do końca wszystko poprowadzone profesjonalnie i na uzgodnionych – bardzo odpowiadających mi warunkach.

Anna Łódź, 3 maja 2011

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.