Profil firmy i opinie

Poznań
Serbska 6B lok. 16
61 851 67 01
505 660 895
radoslaw@szajerski-adwokat.pl.

Opinia

Jestem po zakończonej sprawie z korzystnym dla mnie wyrokiem. Polecam.

K.B., 10 marca 2015

Opinia

Szybko, profesjonalnie w miłej atmosferze :)

Kacha, 24 stycznia 2015

Opinia

Mecenas Szajerski reprezentował moje interesy przed sądem gospodarczym i dzięki niemu wszystko zakończyło się pomyślnie dla mnie tak naprawdę bez mojego udziału.

Jams, 11 grudnia 2014

Opinia

Polecam.

Aśka, 29 listopada 2014

Opinia

  Mec. Szajerski pomógł mi przejść przez trudną sprawę rozwodową. Nie miałam głowy zajmować się z sądami, pismami, świadkami. Dzięki niemu ten proces był zdecydowanie mniej łatwiejszy i zakończył się w miarę bezboleśnie. Polecam!

Mariola, 23 września 2014

Opinia

Groziła mi odsiadka, przegrałem w pierwszej instancji , zmieniłem adwokata i to był mój najlepszy wybór życiowy. Pan mecenas napisał mi apelację i potem po uchyleniu poprowadził już do końca. Jestem wolnym człowiekiem. Dziękuję.

rudy, 5 września 2014

Opinia

Rozwód, podział majątku, alimenty, to wszystko profesjonalnie i bez zbędnych cyrków przeprowadził mecenas Szajerski. Można? MOŻNA!

***, 12 października 2013

Opinia

Super kancelaria. Polecam.

TTT, 16 lipca 2013

Opinia

Tak, tak, tak! Mam nadzieję, że nie będę już potrzebowała pomocy adwokata, ale gdyby, to tylko oni.

Adam, 21 maja 2013

Opinia

Adwokat Szajerski prowadził moją sprawę karną , nie powiem obawiałem się że dostanę areszt. Pan mecenas napisał apelację, dostałem zawiasy zamiast aresztu. Szacun

T.Z., 9 maja 2013

Opinia

Polecam! Szajerski wygrał moją sprawę rozwodową. Moja była żona była wściekła, bo chciała całą odpowiedzialność zrzucić na mnie. A tym razem się nie udało. Sprawiedliwości stało się zadość.

Wreszcie wolny, 3 maja 2013

Opinia

Doskonały kontakt, pan mecenas poświęca się klientowi bez reszty, odbiera telefony nawet w niedzielę. Wspaniały karnista. Prowadził moją sprawę od przesłuchań do samego końca. Dziekuję.

Maciej G., 14 kwietnia 2013

Opinia

Mec. Szajerski prowadził moją sprawę o ustalenie kontaktów z dzieckiem i o alimenty. Szczerze polecam

Brat Pit, 9 kwietnia 2013

Opinia

Najlepszy adwokat w Poznaniu:)

MINUS, 16 marca 2013

Opinia

Super człowiek, super prawnik. Polecam

zadowolona M., 13 grudnia 2012

Opinia

Byłem u wielu prawników w Poznaniu, traciłem już wiarę w ludzi . W końcu trafiłem do mecenasa Szajerskiego. Pan mecenas nie szczędził dla mnie czasu, porada trwała długo i nikt nie patrzył na zegarek. Dowiedziałem się wielu nowych rzeczy, praktycznie w godzinę przedstawił plan działania. Sprawa dla mnie zakończyła się sukcesem a ja jestem bardzo zadowolony z pracy kancelarii. Polecam.

Zbigniew, 23 września 2012

Opinia

Polecam usługi kancelarii . Jedyny minus to trudności z zaparkowaniem.

Zuza, 15 kwietnia 2012

Opinia

Pan mecenas jest osobą rozchwytywaną, ale już rozumiem dlaczego. Polecam go w 100%

t.k., 10 marca 2012

Opinia

Kompetentny i rzeczowy mecenas. Zawsze dyspozycyjny i przygotowany do sprawy. Ceny nie małe, ale proporcjonalne do jakości usługi.

Andrzej J., 13 września 2011

Opinia

Mój poprzedni prawnik to jakaś porażka! Dopiero Pan Mecenas Szajerski ruszył z moją sprawą, napisał apelację a ja wreszcie mogę zacząć normalnie funkcjonować.

Marek, 8 września 2011

Opinia

Bardzo mi pomógł. Z czystym sumieniem polecam usługi kancelarii.

S.O., 5 lipca 2011

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.