Profil firmy i opinie

Warszawa
Odkryta 48A lok. 104
782 782 078
citylawyers@wp.pl
www.citylawyers.pl
Kancelaria Radcy Prawnego Justyny Sierant

Opinia

Kilkakrotnie korzystaliśmy z usług kancelarii i szczerze polecamy wysoką jakość usług.

A&T, 3 listopada 2015

Opinia

Pani Justyna Sierant zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie swoim profesjonalizmem i bardzo merytorycznym podejściem do sprawy. Polecam!

Marzena K., 23 września 2015

Opinia

Bardzo ok. Polecam.

TeodoR, 27 lipca 2015

Opinia

Profesjonalna, rzeczowa a przede wszystkim terminowa obsługa prawna. Pani Justyna odpowiada na maile, smsy, oddzwania. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy.

Zima, 16 lipca 2015

Opinia

Mogę podzielić się opinią i polecić usługi kancelarii mecenas Sierant. Korzystałem z usług w sprawie przeciwko byłemu pracodawcy o bezpodstawne zwolnienie. Udało się ją wygrać i uzyskać konkretną kasę, a o to mi chodziło

Marszałek, 5 maja 2015

Opinia

Bardzo profesjonalna, rzetelna i miła obsługa. Kontakt do Kancelarii miałem z polecenia i ja również będę tę Kancelarię polecał.

Kamil Wenda, 4 marca 2015

Opinia

Pani Justyna Sierant zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie swoim profesjonalizmem i bardzo merytorycznym podejściem do sprawy. Polecam!

Tomasz Orciusz, 11 lutego 2015

Opinia

Pani Justynie Sierant zleciłem już kilka spraw mojej spółki. Jak do tej pory nie zawiodłem się. Szybko, profesjonalnie, z poszanowaniem wspólnego czasu.

Mieczysław W., 20 listopada 2014

Opinia

Pracę i zaangażowanie kancelarii Pani Justyny Sierant oceniam na piątkę. Z wszystkich powierzonych przeze mnie spraw Kancelaria wywiązała się wzorowo. Poleciłem tą współpracę kilku innym kolegom i również są zadowoleni. BRAWO!

firma, 9 listopada 2014

Opinia

Bardzo fachowa obsługa. Polecam!

zuz, 24 października 2014

Opinia

Polecam, świetna Kancelaria.

zuz, 24 października 2014

Opinia

Jestem osobą starszą, która nie orientuje się w dzisiejszym prawie. Do Kancelarii trafiłam z polecenia. To nie były skomplikowany sprawy, ale Kancelaria pomogła mi w sporządzaniu i złożeniu pism i wniosków. To pomogło mi pewne sprawy doprowadzić do końca. Dziękuję.

Elżbieta , 19 września 2014

Opinia

Świetna obsługa prawna. POLECAM.

K.M., 12 września 2014

Opinia

Jestem bardzo zadowolony z tej Kancelarii. Polecam.

A&A, 5 września 2014

Opinia

Szybko, profesjonalnie, rzeczowo. Polecam

Dziewczyna Szamana, 13 lipca 2014

Opinia

Świetne podejście do klienta, duży profesjonalizm. Mi się podobało.

Orzeł, 4 października 2013

Opinia

Miałam duże szczęście, że trafiłam do tej Kancelarii. Miałam już wcześniejsze doświadczenia z kilkoma tak zwanymi Kancelariami w mieście i powiem szczerze, że traciłam już nadzieję. Poszukiwałam kompetentnej, sprawnej i rzeczowej osoby, która kompleksowo zajmie się sprawami mojej firmy. Szanując nasz wspólny czas, Pani Justyna w sposób profesjonalny zajęła się sprawami prawnymi mojej firmy. Jak najbardziej polecam.

Katarzyna Gałązka, 12 września 2013

Opinia

Moją sprawą spadkową zajęła się właśnie ta Kancelaria. Obsługa sądowa trwała niecały rok. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Profesjonalnie i w miarę szybko.

Janusz, 4 września 2013

Opinia

Kancelaria godna polecenia.

B.B, 15 maja 2013

Opinia

Może to i prosta sprawa spadkowa, ale przeprowadzona praktycznie bez mojej obecności. Pełen szacunek do Pani Justyny.

Zuza K., 5 lutego 2013

Opinia

Gdyby nie Kancelaria miałbym ogromne problemy finansowe. Udało się!

zadowolony, 15 kwietnia 2012

Opinia

Dla każdego, nawet zwykłego szaraka z bloku Pani Justyna poświęciła więcej czasu niż się spodziewałem. Otrzymałem wystarczającą poradę, by załatwić wszystkie moje sprawy.

Paweł, 10 marca 2012

Opinia

Solidność, rzeczowe podejście do sprawy, przebojowość. Super!

Tomasz , 3 grudnia 2011

Opinia

Bardzo bałam się sprawy dotyczącej odszkodowania, nawet miałam odpuścić już tą sprawę. Byłam zmęczona ilością dokumentów i przerażona, że nie uda mi się ogarnąć wszystkich zawiłości. Teraz już wiem, że te wątpliwości były zbędne, ponieważ spotkałam wspaniałą i profesjonalną Panią Justynę. Sposób w jaki podeszła do mojego problemu, był bardzo profesjonalny. Praktycznie nie musiałam angażować się w żadne rozgrywki z ubezpieczycielem. Wprawdzie trwało to ponad pół roku, ale wszystkie trudności wynikały z problemów zupełnie nie związanych z kancelarią. Bardzo, bardzo polecam.

Krystyna, 24 stycznia 2011

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.