Profil firmy i opinie

Katowice
Astrów 10
32 730 49 04
502 031 548
adwokat@feric.pl
www.feric.pl

Opinia

Jeżeli potrzebujesz pomocy prawnej, zgłoś się do Pani Marii Feric-Pawlak. Ja tak zrobiłam i otrzymałam w pełni profesjonalną i życzliwą pomoc. Pani mecenas była obecna na każdej rozprawie, służyła wsparciem i dobrym słowem. To osoba w pełni zaangażowana w prowadzoną sprawę, którą doprowadziła do satysfakcjonującego mnie końca. Jeszcze raz dziękuję za okazaną mi pomoc.

Magdalena Katowice, 12 listopada 2015

Opinia

Zawdzięczam Pani Marii bardzo łagodne przejście przez sprawę rozwodową. Dzięki opanowaniu i umiejętności dobrego przygotowania mnie na każdym etapie sprawy udało się uzyskać dobre orzeczenie sądu i nie przypłacić tego wszystkiego nerwicą czy depresją. Super ciepła i zaangażowana osoba.

ANKA, 17 października 2015

Opinia

Zostałem obsłużony szybko i fachowo za bardzo przystępną stawkę. Polecam.

jp, 14 października 2015

Opinia

POLECAM Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. PROFESJONALIZM I ŚWIETNY POZIOM KOMUNIKACJI.

ALEKSANDER, 28 września 2015

Opinia

Cieszę się, że skorzystałem z usług Pani Mecenas Feric-Pawlak przy mojej sprawie rozwodowej. Warto było, to za dużo zawiłości, emocji na raz. Świetne przeprowadzenie przez cały proces rozwodowy – polecam gorąco

Janusz Śląsk, 12 maja 2015

Opinia

Z Panią Mec. Marią Feric – Pawlak połączyła mnie trudna dla mnie sprawa rozwodowa. Nie ukrywam, że towarzyszyły mi ogromne emocje z tym związane. Pani Mec. jest osobą ciepłą i słuchającą, bardzo mnie wspierała i wszystko na bieżąco wyjaśniła. Zakończyłam pewien etap życia w sposób profesjonalny a przede wszystkim z godnością i podniesioną głową. Dziękuję.

Rozwiedziona, 13 marca 2015

Opinia

Byłam winna, spowodowałam wypadek. Byłam przerażona jak ta sprawa się zakończy. Dzięki zaangażowaniu Pani Mecenas zawdzięczam stosunkowo niską karę. Dziękuję.

AAA, 7 lutego 2015

Opinia

Pani Maria jest przygotowana do rozprawy, zawsze w kontakcie telefonicznym (gdy nie mogła odebrać zawsze oddzwoniła). Jeżeli kiedyś będę musiał skorzystać z usługi adwokata to pani Maria będzie pierwszą osobą do której się zwrócę o pomoc.

flash, 3 grudnia 2014

Opinia

Moja pierwsza sprawa rozwodowa to istny koszmar, dlatego w sprawie o alimenty nie chciałam eksperymentować z pierwszym lepszym prawnikiem. Otrzymałam numer telefonu do pani mecenas od koleżanki z pracy, która powiedziała, że to zaangażowana profesjonalistka. I tak też było. Jestem bardzo zadowolona, alimenty były dużo wyższe niż początkowo zakładałam. Zawsze będę korzystać z usług Pani Mecenas – DZIĘKUJĘ.

Matka, 11 listopada 2014

Opinia

Szczerze polecam. Pani Mecenas – profesjonalna, rzeczowa a przede wszystkim terminowa. Odpowiada na maile, smsy, oddzwania. Prowadziła mi sprawę o zapłatę zaległego czynszu z umowy najmu. Udało się. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy.

Kazik, 23 września 2014

Opinia

Pani Maria jest osobą profesjonalną i rzetelną, posiada bogate doświadczenie i dużą wiedzę. Zwyczajnie niesamowita skuteczność. Dziękuję.

Konrad D., 14 maja 2014

Opinia

Otrzymałem wszystko czego oczekiwałem. Profesjonalizm, rzetelna obsługa. POLECAM.

Alina Żółtko, 12 marca 2014

Opinia

Doradza, jak należy zachować się na sali sądowej i czego można się spodziewać. Zawsze reprezentuje na sali. Pomaga wypełnić dokumenty. A co najważniejsze WYGRYWA!

M.M., 10 lutego 2014

Opinia

Pani Mecenas pomogła mi w sprawie odszkodowania z tytułu niezgodnego z prawem rozwiązania stosunku pracy. Mogę powiedzieć, że tak ważna i trudna dla mnie sprawa zakończyła się niewiarygodnie dobrym dla mnie rezultatem. Pani Maria to profesjonalista. Współpraca przebiegała bez zarzutu. Polecam.

km, 28 listopada 2013

Opinia

Moje obserwacje związane z Panią adwokat Marią Ferić- Pawlak : profesjonalna, zawsze przygotowana, konkretna, rzeczowa,przemiła, wspaniały adwokat, wspaniały człowiek.

Polska, 12 listopada 2013

Opinia

Moja sprawa to trudna sprawa spadkowa , która początkowo wydawała mi się nie do wygrania. Udało się dzięki jej profesjonalnemu podejściu.

Tomasz , 9 listopada 2013

Opinia

Pani Mecenas przeprowadziła mnie przez trudna sprawę rozwodową. Wtedy pisanie pism i wniosków, oraz sama myśl o rozprawie i byciu na jednej sali z moją żoną było dla mnie koszmarem. Pani Mecenas nie jest tylko profesjonalnym prawnikiem ale przede wszystkim ogromnym wsparciem i dobrym , mądrym człowiekiem. Wytłumaczyła mi każdy etap mojego rozwodu. Ku mojemu zdziwieniu przebiegło to szybko i bezboleśnie. Dziękuję.

Piotr, 10 października 2013

Opinia

Dzięki pomocy Pani Marii wygrałam sprawę o alimenty. Zostałam profesjonalnie poprowadzona. Od samego początku otrzymałam wsparcie i profesjonalne rady. Polecam bez wahania.

Anna , 10 października 2012

Opinia

Pani Mecenas jest osobą bardzo ciepłą i serdeczną. Ma ogromne doświadczenie i profesjonalne podejście do problemu. Pani Mecenas obecnie zakończyła mi sprawę o podział majątku. Sprawa zakończona dla mnie bardzo pozytywnie. Polecam.

A.P., 21 września 2012

Opinia

Pani Maria pomogła mi w sporządzaniu i złożeniu pism i wniosków procesowych do których zupełnie nie miałem głowy w trudnej dla mnie sytuacji karnej. Nie będę się rozpisywał, po prostu pełen profesjonalizm.

Z.S., 18 sierpnia 2012

Opinia

Pani Mecenas jest bardzo stanowcza ale również cierpliwa i wyrozumiała. Daje duże poczucie bezpieczeństwa.

Kamila Stępień, 12 lipca 2012

Opinia

Sprawę spadkową wygrałem bez problemu. Profesjonalizm, doświadczenie i cel osiągnięty.

Wdzięczny, 12 maja 2012

Opinia

Sprawa spadkowa. Pani Mecenas bardzo mi pomogła – zdecydowanie polecam.

Michał, 12 lipca 2011

Opinia

Polecam panią Mecenas. Doradziła mi w sprawie alimentów. Dobrze przygotowała mnie do sprawy. Jeszcze raz dziękuję.

ALA, 22 czerwca 2011

Opinia

Potrzebowałem kogoś, kto kompleksowo zajmie się moimi sprawami. Nie bylem zbyt zadowolony z pracy innych prawników. Sąsiad polecił mi Panią adwokat Marią Ferić- Pawlak. Sprawy, mimo opieszałości polskich sądów zakończyły się stosunkowo szybko a przede wszystkim z satysfakcjonującym mnie wynikiem. Polecam!

Paweł Lorenc, 9 marca 2011

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.